enekretnine.info - vrh
Почетна страница > Новости

Знамо да маштате о СЕКСУ у мору он може бити ОПАСАН

Многи људи маштају о сексу у мору, али та летња авантура може да их кошта здравља.
Знамо да маштате о СЕКСУ у мору он може бити ОПАСАН
09.07.2017. год.

 Ништа бољи није ни секс у базенима, а ово су разлози због којих не би требало да их практикујете:

 
Вода испира природни лубрикант
 
Ако не користите лубрикант, ваш секс може бити не само непријатан, него и опасан по здравље. Вода испира ваш "природни лубрикант" и то може бити болно за оба партнера.
Кондоми и вода не иду заједно
 
Иако већина произвођача тврди да су њихови перзервативи отпорни на воду, то не значи да су у таквим околностима потпуно делотворни нити добри по здравље. Штавише, научници тврде да хлор из базена може оштетити кондоме и смањити њихову делотворност. Осим тога, није предвиђено да се презервативи стављају док сте у води.
Опасност од бактерија
 
Јавни базени и плаже могу бити врло опасни по здравље ако приликом секса дођете у додир са штетним бактеријама. Море, базени или пак џакузи каде препуни су разноразних бактерија. Иако већина није штетна за људе, неке од њих преко полних органа могу изазвати велике проблеме. Ако вас све ово поколеба, па одлучите да љубав водите на песку, водите рачуна да прљавштина не заврши тамо где не желите.


  • Извор
  • pink.rs


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Наше физичко здравље је уско повезано са нашим менталним здрављем и обрнуто. Свакодневне бриге и стрес често се манифестују кроз различите физичке болове и проблеме.


Путовање авионом многи реше да прекрате пићем које ће попити док авион безбедно не слети на одређену дестинацију.Негде око 25. први знаци општег старења коже постају видљиви. Како старимо, процеси у кожи се успоравају и структура слаби. Супстанце које кожу чине затегнутом и глатком почињу да...


Глумица Кејти Холмс је позната по виткој фигури, али и изразито танком струком који одржава витким уз помоћ једне вежбе.


Не бацајте паре на козметичарке јер обрве можете да средите саме код куће.Остале новости из рубрике »