Почетна страница > Новости

Ово је највећа ГРЕШКА коју правимо после туширања! Ево шта МОРАТЕ да урадите

   | 11.07.2017.
Ово је највећа ГРЕШКА коју правимо после туширања! Ево шта МОРАТЕ да урадите

 Водити правилну бригу о својој кожи је важно. Редовно чишћење и хидрирање само је један од начина како бисте је требали његовати. Али ако имате других проблема с кожом, ваши дневни ритуали можда уништавају вашу кожу, а да тога нисте ни свесни.

 
Туширање има велики утицај на вашу кожу, почевши од времена које проводите под тушем па до начина како перете своје тело. Стога је важно пронаћи праву рутину која одговара вашој кожи.
Јесте ли знали да је оно што радите својој кожи након туширања једнако важно, можда чак и важније него само туширање? Једна грешка коју већина жена ради након туширања, а што уништава кожу, јест предуго чекање како би нанеле хидратантну крему или је уопште не наносе.
Наиме, након туширања поре се шире због паре и врућине у купатилу.
 
 - Кључно је ту воду задржати у телу наношењем хидратантне креме унутар три минута, рекла је дерматолог Синтија Бејли.
 
Чекати дуже од три минута како бисте нанели хидратантну крему након туширања узроковаће губитак те влаге у вашој кожи. Стога, увек држите бочицу хидратантне креме у вашем купатилу и нанесите је минут након што се истуширате како бисте имали здраву и хидрирану кожу.Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост < Предходна новост Следећа новост >
Остале новости


Остале новости из рубрике »