autoBerza.biz
Почетна страница > Новости

OБАВЈЕШТЕЊЕ СВИМ ЈЛС - Одржавање радионица „ПРИМЈЕРИ ПРОЈЕКАТА ЗА ЈЛС КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ ФОНДА 02 - од идеје до реализације“

08.06.2018. год.
Поштовани, На основу Јавног позива за достављање пројектних приједлога за суфинансирање из средстава која уплаћују друштва за осигурања и филијале друштава за осигурање из ФБиХ као дио превентиве за реализацију пројеката унапређења безбједности саобраћаја, који је објављен у Гласу Српске дана 22. маја, 2018. године, позивамо Вас да узмете активно учешће у радионицама на тему „ПРИМЈЕРИ ПРОЈЕКАТА ЗА ЈЛС КОЈИ СЕ ФИНАНСИРАЈУ ИЗ ФОНДА 02- од идеје до реализације“.

Претходно поменуте радионице организује Агенција за безбједност саобраћаја у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Србије.

Циљ радионица јесте да се запослени у јединицама локалне самоуправе (у даљем тексту: ЈЛС) упознају са Критеријумима за додјелу средстава ЈЛС и фазама припреме приједлога пројеката који ће ући у поступак вредновања и избора. Циљна група учесника радионица су: запослени у ЈЛС на пословима саобраћаја и запослени на пословима припреме и реализације буџета. Препорука је да бар један представник ЈЛС буде из области саобраћаја и бар један из области припреме и реализације буџета.

Радионице ће се одржати на двије локације и то:

Локалитет

Датум

Вријеме трајања

Мјесто

Вишеград

13. јун, 2018.

09.30-12.30

Скупштинска сала

Бања Лука

14. јун, 2018.

09.30-12.30

Скупштинска сала

 

 

   • Извор
  • Нова звездана стаза
  • / absrs.org


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ
 Астон Мартин, производјач омиљеног аутомобила Џејмса Бонда, саопштио је данас да ће можда први пут продати своје акције на берзи како би привукао своје купце проширеном листом производа, укључујући...


Остале новости из рубрике »
HrvatskaTravel
BTGport.net - у1
СТУДЕНТСКИ ПРОГЛАС ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

СЛИКА СЕДМИЦЕ

Одвикавање од пушења
WEB SHOP

ДјЕВОЈКА ДАНА