BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ПАТЊЕ,АЛИ У ЏЕПУ 50000 ЕВРА ВИШЕ

ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ПАТЊЕ,АЛИ У ЏЕПУ 50000 ЕВРА ВИШЕ
21.06.2018. год.

 После више од девет месеци дошао је тренутак када ћете ви изабрати победника најпопуларнијег шоу програма у региону. Вечерас се одржава суперфинале "Задруге" и неко од учесника из Беле куће излази богатији за 50.000 евра.Гледаоци су од 6. септембра 2017. године свакодневно пратили сваки корак задругара, проживљавали заједно са њима тужне и срећне тренутке, а сада је дошло време одлуке.1:05 - Суперфинале "Задруге" почиње. У студију телевизије Пинк са водитељком Душицом Јаковљевић су бивши задругари и породице учеснка који су тренутно у Белој кући.21:10 - Душица је одмах на почетку увела бивше задругаре на бину док су породице суперфиналиста седеле у публици.

 
21:17 - Направљен први пресек 21:26 - Жута, пас Микија Ђуричића који је остао у "Задрузи" и након његовог изласка. је први "задругар" који напушта Белу кућу. Жута је одмах пришла Огњену Амижићу а учесници су се поздравили са њом, изгрлили је и изљубили. Након избацивања приказан је и профил пса ког је заволео цео регион а публика у је скандирала њено име.21: 32 - Задругари по последњи пут улазе у Рајски врт и опраштају се од Дрвета мудрости.
 
21:45 - Направљен је први пресек гласова публике за вечерас.21: 56 - Лепи Мића улази на бину, публика га награђује громогласним аплаузом. Мића је добио путовање у Будву, седам дана за две особе.
 
21:58 - Мића се одмах на почетку обрушио на везу Слободана Радановића и Луне Ђогани коју сматра неморалном.22:15 - Ванредно писмо, Жељко Митровић је управо саопштио својим сарадницима да је добио службено обавештење да је формат "Задруга" номинован и да је ушао у најужи избор од 22 најбоља телевизијска формата свих жанрова у Европи на престижном америчком фестивалу НАТПЕ који се ове године одржава у Будимпешти 26. јуна.
 
22: 20 - Анабела Атијас и Јована Томић Матора се свађају уживо у емисији.22: 24 - Направљен други пресек гласова вечерас.
 
22: 45 - Последњи су на бини остали Теодора Џехверовић и Милан Милошевић а Белу кућу је напустио управо новинар Милан Милошевић.22: 50 - Милан улази на бину, публика скандира и поздравља га. И овај такмичар добио је наградно путовање у Будву.
 
23:15 - Трећи пресек гласова је направљен!23:20 - Миљана Кулић и Ана Кораћ су остале последње у избору за избацивање, а Белу кућу је у овом тренутку као десетопласирана напустила Ана Кораћ.23:27 - Ана улази на бину и добија овације публике. Душица јој саопштава да је добила путовање у трајању од седам дана за две особе у Будву.
 
00:00 - Четврти пресек гласова је направљен!
 
00:07 - Као деветопласирани "Задругу" напушта Анђело Ранковић! Теодора Џехверовић плаче.00:10 - Анђело улази студио, публика га дочекује аплаузом и овацијама. Ранковића је одмах загрлила Гоца Џехверовић. Он је добио наградно путовање у Будву за две особе у трајању од недељу дана, а манекен је одмах рекао да ће тамо отићи са својом девојком, Теодором.
 
00:18 - Родитељима суперфиналиста саопштено да ће ући у задругу како би пружили подршку својим најмилијима.
 
00:25 - Родитељи и пријатељи суперфиналиста ушли у Белу кућу, емоције преплавиле све.00:31 - Пети пресек гласова је направљен!
 
00:36 - Последњи су остали да стоје на бини Сара Рељић и Владан Војновић Војке, а као осмопласирани "Задругу" је напустио Војке.00:40 - Војке стиже, публика га дочекује громогласним аплаузом. Он је као награду добио путовање на Сицилију у трајању од десет дана за две особе.01:02 - Шести пресек гласова је направљен!
 
01:09 - Последње су на бини остале да стоје Маца Дискеција и Теодора Џехверовић а као седмопласирана "Задругу" ја напустила Маца. Теодора није скривала одушевљење оваквим исходом.01:14 - Маца стиже у студио, добија овације публике. Она је награђена путовањем у Шпанију у трајању од десет дана за две особе.01:30 - Седми пресек гласова публике је направљен!
 
01:37 - Последње су на бини остале да стоје две певачице, Сара Рељић и Теодора Џехверовић а Белу кућу је у овом тренутку напустила Сара, као шестопласирана. Теодора се и овога пута тресла све док Огњен није саопштио да она остаје.01:40 - Сара стиже у студио, добила је путовање на Крит у трајању од десет дана за две особе, а њој ће друштво овога пута правити дечко Владан Војновић Војке.01:44 - Подршка суперфиналиста излази из Беле куће!01:50 - Осми пресек гласова публике је направљен!
 
01:55 - Последњи су на бини остали да стоје Слоба Радановић и Миљана Кулић а као петопласирана из "Задруге" изашла је Миљана.02:01 - Миљана стиже у студио и добија велики аплауз публике. Кулићеву су одмах изгрлили и изљубили родитељи и сестра. Она је као награду добила аутомобил марке "Шкода фабиа".02:15 - Девети пресек гласова публике је направљен!
 
02:20 - Последњи су на бини остали да стоје супружници Кристина Коцкар и Слободан Радановић а Задругу је у овом тренутку напустио Слоба као четвртопласирани суперфиналиста.02:25 - Слоба улази у студио и добија громогласан аплауз. Он из ријалитија излази богатији за аутомобил марке "Шкода".
 
02:31 - Слоба је одмах извео песму "Непристојна понуда" коју је добио од продукције телевизије "Пинк".02:37 - Трубачи ушли у "Задругу", Теодора Џехверовић, Луна Ђогани и Кристина Коцкар играју.02:42 - Направљен још један пресек гласова!
 
02:45 - "Задругу" напушта Теодора Џехверовић!02:50 - Теодора стиже, добија овације публике. Гоца Џехверовић плаче и грли ћерку, сви задругари поздрављају трећепласирану суперфиналисткињу која је освојила аутомобил марке "Шкода рапид"02:25 - Кристина Кија Коцкар и Луна Ђогани напуштају "Задругу".03:00 - Огњен Амиџић одлази до Рајског врта да се опрости са Дрветом мудрости. Дрво је навело како је било усамљено док се задругари нису уселили у Белу кућу. "Идите, и запамтите само се срцем добро види! Драги гледаоци, ви сте сведоци колико сам уживао последњих девет месеци. Будите мудри драги моји, ја вас чекам а знам да и ви једва чеката следећи сусрет. Заувек ваше Дрво мудрости" поручило је Дрво свим верним гледаоцима телевизије Пинк.03:08 - Кија и Луна стижу у студио телевизије Пинк. Добијају огромну подршку публике која из свег гласа навија!03:15 - Гласање за победника прве сезоне најгледанијег ријалитија на овим просторима "Задруга" је завршено!
 
03:22 - Саопштени су проценти гласова публике. Првопласирана је освојила 55,14% док је друга учесница 21,26 добила процената гласова публике, а све остале проценте, односно 24%, имају сви остали суперфиналисти заједно.
 
03:25 - После неизвесности од неколико минута, Огњен Амиџић је саопштио да је победница прве сезоне Задруге Кристина Кија Коцкар.03:27 - Кији и Луни додељују награде, сви им честитају. Задругари славе Кијину победу.


  • Извор
  • pink.rs


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

И Техеран и западни Јерусалим умањили су значај овог догађаја


Наводно је активирана противваздушна одбрана у неколико провинција Исламске Републике

Запад не може да обара руске ракете, изјавио је највиши дипломата ЕУ


Ко смо ми? Завичајно удружење "Хаџи Продан" основало је неколико е

У уторак 16. априла 2024. у Хотелу „Москва” у Београду, Михаил Звинчук — Рибар, један од оснивача познатог Телеграм канала „Рибар”, одржао је предавање на тему употребе Телеграм апликације...


Француски председник осудио је напад Техерана на Израел и позвао на јачање санкција


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА