BitLab hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

ČUDOTVORNA IKONA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE NA BARIKADAMA NA KOSOVU

16.09.2011. god.
Arhimandrit Gavrilo (Vučković) >>> ČUDOTVORNA IKONA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE istaknuta je na BARIKADE da zaštiti rod SRPSKI-METOHIJSKI i ALBANSKI od svake nedaće i stradanja, da bude mir i sloga među narodima koji žive na KOSOVU I METOHIJI....

Korišćenje fotografije "Majka Božija" vlasništvo je svetlopisca Ivana Maksimovića sa KiM a objavljena na blogu "srpskebarikade.blogspot.com" i potom neovlašćeno upotrebljena u promotivne svrhe. Neka kršenje 8. Božije zapovesti - služi " na čast" i uznemirenje onome ko je to uradio. Ovde se navodi o. Gavrilo - manastir Lepavina. Ako je tako, neka to posluži za opomenu svim Pravoslavcima jer iako naizgled "mali čin" on ipak predstavlja kršenje jedne od najosnovnijih Božijih zapovesti i neka moja Pravoslavna braća izvuku pouku iz ovoga i neka ih poznaju po delima njihovim. Onaj ko ovako olako krši osnovne Božije zapovesti - duboko je već zaglibio. Ne varajte se braćo, takvi "duhovnici" vas vode pogrešnim putem a to ćete lako proveriti i na njihovom zvaničnom sajtu gde im je "sasvim prirodno da pominju Ekumenskog patrijarha" kako ne bi došlo do navodnog raskola u crkvi držeći vas tako u obmani i vodeći širokim drumom koji se završava u samom adu, vodeći vas direktno u oganj pakla. Mnogi sveti oci su objasnili šta je Ekumenizam - Ekumenizam je svejeres-Sv. Justin Ćelijski.
Jeretički pokret za međusobni dijalog između religijskih skupina koje često sebe nazivaju "hrišćanskim".
Ekumenizam –pojava pod ovim imenom nastoji da razori sam pojam Crkve kao stuba i tvrđavu Istine (1.Tim.3,15), propovedajući da tobože ne postoji jedna istina ,pa tako ni jedna Crkva koja predstavlja njen stub.

Onaj ko krši Božiju zapovest ne brine mnogo o svojoj duši već o današnjem danu a to nije jevanđelski. Nemojte da vas takvi vode. Vode vas da bi ste im olaljkšali šinjenicu da im duše ginu i umiru. To im olakšavate samo na ovome svetu, a šta posle? Mnogo je lažnih proroka ali pustite neka njihova (ne)dela govore za njih.
(Ivan Maksimović, 19.04.2012. 16:06:49) [12471]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari