Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Zbližavanje Moskve i Tbilisija će preporoditi ekonomiju Gruzije

25.11.2012. god.
Pre 9 godina, 23. novembra 2003. godine, pod pritiskom opozicije je podneo ostavku predsednik Gruzije Eduard Ševardnadze. U republici je izvršena revolucioa ruža, na vlast je došao novi lider. Međutim, politika Mihaila Saakašvilija je posle izvesnog vremena razočarala Gruzijance. Na parlamentarnim izborima u oktobru ove godine pobedio je opozicioni blok Gruzijska mašta na čelu sa milijarderom Bidzinom Ivanišvilijem. O dostignućima i razočaranju Gruzije tokom poslednjih 9 godina i o tome, šta čeka zemlja danas, Glasu Rusije je ispričao predsednik stranke Slobodna Gruzija,......

Pa ako su Rusi budale, pristaće na ovaj vaš scenario! KOme bre trebate vi američke marionete? Sada Rusija treba da vas vadi iz bule? Ako tamo iko ima mozga, zavrnuće vam sve ventile, pa crknite od gladi i od zime, ništa drugo niste ni zaslužili! Crknite, bagro američka!
(DRAGAN, 27.11.2012. 19:52:31) [12798]
po svaku cenu,zadrzati osetiju i abhaziju u sastavu Rusije,ali ne gubiti iz vida, da su u tim zemljama u glavnom muslimanska populacija.
U avakom slucaju iskoristiti tu prednost nad AMERIMA,iskoristiti saradnju sa gruzijom protiv AMERA i podvesti GRUZIJU pod svoj uticj.naj bolje je kad ti protivnik postane sluga svojom voljom.
Pametan je Presednik Putin,a nadam se da su i Gruzini pravoslavci i da ce doci pameti,sta ce oni sa katolicina i VATIKANOM.
Ko nece svoga u ruku da ljubi ljubice tudjina u guzicu.
(pravda, 27.11.2012. 20:08:09) [12799]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari