Domeni i hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

Tri sata apokalipse

03.06.2007. god.
AMERIČKO-ruski odnosi, uprkos tome što Džordž Buš i Vladimir Putin zasad uspevaju da sačuvaju bar privid «ličnog prijateljstva», došli su do tačke sa koje se i nekim veoma ozbiljnim ljudima već mesecima priviđaju nova trka u naoružanju i novi «hladni rat». Kako i da bude drukčije kad su stvari došle dotle da američki državni sekretar, Kondoliza Rajs, u Potsdamu izjavi da su «naprosto smešne tvrdnje da deset (američkih) antiraketa u Poljskoj i jedna radarska stanica u Češkoj mogu devalvirati ruski strateški potencijal»......

Ocigledno je da je Amerika u koaliciji sa Sionskom Bracom u fazi ostvarivanja svoje konacne svetske prevlasti i da jedina prepreka koja joj trenutno stoji je niko drugi nego Rusija.
Zato se Americi u poslednje vreme toliko i zuri da nama Srbima otmu Kosovo zbog svoje tamo vojne baze Bondstill iz koje bih mogli da vrse buduce akcije koje su okrenute protiv Rusije.
Amerika i Izrael su na putu samounistenja a na tom putu za sobom zele da uvuku i ceo svet.

Putin je iskusao Ameriku s time sto joj je ponudio da rakete i radarske sisteme stacioniraju u Azerbejdzanu radije nego li u Poljskoj i Ceskoj.
Sa tim potezom, Putin ce svetu pokazati prave namere Amerike i da je Rusija bila u pravu kad je rekla da je taj NATO potencijal koji je u Poljskoj i Ceskoj, da je usmeren protiv Rusije.
Ovih dana , Bush je bio i u Tirani (Albaniji), te u Bugarskoj, a prethodno u Italiji i Francuskoj, da bih prisilio te zemlje da podrze otcepljenje Kosova od Srbije i da saradjuju po pitanju ratovanja za Americki interes.

Ne zaboravimo kontekst Sionskih Mudraca u kojem stoji da ce u svetu biti 3 Velika Rata nakon cega ce Masonsko-Sinajsko drustvo zavladati citavim svetom kada ce se uspostaviti samo jedna vlada u svetu kojoj ce svako morati biti podcinjen.

Trenutno se nalazimo u fazi realizacije tog programa, samo sto je Ameriku iznenadila Ruska reakcija, njen stav prema Kosovu i njen pogled u resavanju svetskih konflikata.

Na tako sta ni Napoleon nije racunao kao ni Hitler. Istoria je ljude ucila lekciji da svet nija dat ljudima da samo jedna frupa vlada nad svima vec da ljudi moraju da se nauce da dele ovu planetu medjusobno, da je dele sa svima.

(Miroslav, Mississauga ( Canada, 11.06.2007. 03:46:01) [8]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari