Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

ŠTA SE KRIJE IZA ZATAŠKAVANJA KRIMINALA DR ZORANA JOVANOVIĆA U KC SRBIJE

ŠTA SE KRIJE IZA ZATAŠKAVANJA KRIMINALA DR ZORANA JOVANOVIĆA U KC SRBIJE
28.06.2012. god.
Dr Zoran Jovanović je imao preko 120 prijava od strane pacijenata i kolega u kojima se opisuju njegova krivična i prekršajna dela zbog nesavesnog lečenja i maltretiranja kolektiva u kome radi.Novi Sindikat Zdravstva pružio mu je utočište postavljajući ga za poverenika u klinici za plastičnu hirurgiju KC Srbije gde vrši godinama obredne rituale,dolazi u alkoholisanom stanju,podnosi prijave protiv svih kolega na koje je ljubomoran,šalje anonimna pisma porodicama lečenih pacijenata u kojima optužuje kolege za nestrucno lečenje i podgovara porodice na tužbe protiv svojih kolega.
Koristi se pripadnošću različitim strankama da bi izbegao pravosudne organe jer je poznat po ekscesnim situacijama po beogradskim kafanama. U samoj klinici za plastičnu hirurgiju nema kolege sa kojim se nije sukobio pa je tako sada u ljubavi sa zamenikom direktora Nebojšom Đuknićem i šeficom anestezije Slavujkom Peško a do pre neku godinu je mahao papirima o navodnim građevinskim poduhvatima porodice Peško usmerenim ka klinici.Optuživao je Slavujku Peško da želi da zida sa tajkunom Filipom Cepterom ali i da je na prevaru opljačkala stambeni fond klinike i prosledila svom mužu na I hiruršku kliniku.Opisivao je proces pronevere od 115.000,oo nem.maraka vršene preko nekadašnjeg predsednika radničkog saveta klinike prof.dr Radmila Rončevića koji je navodno omogućio porodici Peško da od zajedničkih sredstava klinike za plastičnu hirurgiju i I hirurške klinike kupe stan.Posle toga je prof.dr Radmilo Rončević navodno vezama prof.dr Predraga Peška u službi DB imenovan za gradskog sekretara za zdravstvo.Ove i druge optužbe mesecima je iznosio javno po hodnicima klinike sve dok odjednom nije dobio funkciju sindikalnog poverenika i načelnika odseka na kome je neometano mogao da vrši svoje obredne rituale i skriva lica sa poternice kao što je pacijent J.M. (na slici sa Jovanovićem) koga pravosudni organi 3 godine nisu mogli da privedu zbog navodnog lečenja koje mu je Jovanović pružao u klinici. Kc Srbije je uvek u rukovodstvu imao nekog ko ga je štitio od otkaza,poznato je da se Jovanović ranije zabavljao sa dr Vesnom Bumbaširević sadašnjom načelnicom anestezije u KC Srbije čiji je muž vrlo moćan.Isto tako se sam Jovanović najčešće u pijanom stanju hvali pripadnosti nekoj masonskoj loži pokazujući prsten na ruci koji je navodno dobio od masona.
U poslednjih 15 godina uprava Kc Srbije i Ministarstvo Zdravlja R Srbije dobili su od dr Zorana Jovanovića pregršt prijava protiv uglednih profesora medju kojima obiluju prijave protiv Prof. dr Radmila Rončevića i Prof. dr Miodraga Colića ali ni drugi nisu bili poštešeni.Dr Zdravko Petković je u poslednjih 5 godina bio najčešće prijavljivan od strane Jovanovića za navodno nestručno lečenje a uzgred je Jovanović vršio stalno maltretiranje njegovih pacijenata najčešće u saradnji sa lažnim pacijentom J.M.koji je Jovanovićev najveći pomagač u klinici u poslednjih 5 godina.

 
Dr Petković je bio prinudjen da u više navrta piše izjave o lečenju svojih pacijenata kao što je ova objavljena a kada se otvoreno pobunio i tražio da se otkrije ko stoji iza Jovanovića došao je do određenih saznanja o moćnicima KC Srbije koji podržavaju kriminal i obredne rituale Jovanovića i dobio otkaz,takođe objavljujemo i to.Dakle više je nego očigledno da se Jovanović štiti od određenih krugova u KCSrbije i zbog kriminala i zbog rituala a da stradaju ljudi koji se tome suprotstave umesto da budu nagrađeni zbog borbe za istinu i pravdu u KC Srbije.

http://pistaljka.rs/public/fck_files/file/dokumenti/ZdravkoPetkovic001.pdf
http://pistaljka.rs/public/fck_files/file/dokumenti/ZdravkoPetkovic002.pdf
Komentara (5) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić naglasila je danas da je početak rada nove kovid bolnice u Batajnici istorijski dan za Srbiju u svakom smislu, poručivši pritom da će...


Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov je nazvao američke sankcije protiv gasovoda "Severni tok 2" nelojalnom konkurencijom. Ranije su se članovi Kongresa SAD usaglasili nacrt budžeta za odbranu,

Rusko-beloruske velike vojne vežbe „Zapad 2021“ biće održane u septembru 2021. godine, saopštio je ministar odbrane Sergej Šojgu.


Nacionalna skupština (donji dom parlamenta) Francuske podržala je rezoluciju kojom se vlada zemlje poziva da prizna nezavisnost Nagorno-Karabaha.

Moskva je pristala na ključne američke zahteve u pokušaju da sačuva novi sporazum START u trci sa vremenom za produženje ugovora pre nego što istekne, rekao je ruski ambasador...


Zemlje sporazuma OPEK plus odlučile su da povećaju proizvodnju nafte od januara za 500 hiljada barela dnevno, zatim će države održavati mesečne ministarske sastanke, saopštilo je Ministarstvo energetike Kazahstana. ...


Ostale novosti iz rubrike »