booking.com
Početna stranica > Novosti

Jelena Žarić Kovačević : Sprečiti opstrukciju rada Narodne skupštine

Jelena Žarić Kovačević : Sprečiti opstrukciju rada Narodne skupštine
04.12.2018. god.

Današnju sednicu Skupštine Srbije obeležio je protest dela opozicionih poslanika. Lider Dveri Boško Obradović se pojavio u žutom prsluku, simbolu protesta u Parizu.

Narodna poslanica Jelena Žarić Kovačević istakla je da bi opozicioni poslanici, koji su deo Saveza za Srbiju, mogli umesto što opstruišu rad Skupštine, da govore o amandmanima i predlozima zakona koji su na dnevnom redu.

Ona je rekla da se Skupština zatekla u teškoj situaciji upravo zbog te koalicije, koja preko pojedinih opozicionih poslanika vrši opstrukciju rada Narodne skupštine." Mnogo je bolje da se argumentovano raspravlja, nego da se vreme koristi za vikanje i vređanje,kao što to radi opozicija."

"Danas je jedna od tema zasedanja bio Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja, što je vrlo bitno za sve građane. I umesto da se opozicioni poslanici pridruže debati konsktruktivnim amandmanima, oni su su ponovo odlučili na opstrukciju i ponašanje koje iskreno, ne priliči ni kafani, a kamoli instituciji kao što je Parlament" rekla je Žarić Kovačević u svom izlaganju na sednici.

I.T.
 
 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ekvatorijalna Gvineja kao predsedavajuća Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija stavila je Kosovo na dnevni red sednice koja bi trebalo da se održi 7. februara, izjavio je danas šef srpske diplomatije...


Srbska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog Jovana Krstitelja, praznik posvećen svetitelju i proroku koji je krstio Isusa Hrista na reci Jordan.

Na mnogim rekama, jezerima, izvorištima kao i na Jadranskom moru, širom Srbije, Republike Srpske tradicionalno se plivalo za Časni krst. Plivalo se 33 metra, koji simbolizuju broj godina života...


Kada je najpovoljnije kupiti kartu i šta u vagonu možete dobiti besplatno? 1. Kako da izaberete savremeniji vagon? 


  Intervju srbskog glumca i ambasadora srpske kulture u Rusiji Miloša Bikovića za Russia beyond o filmskom festivalu Ku


Ostale novosti iz rubrike »