Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

god.


  • Povezane teme


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Moskva smatra da je nedopustivo manipulisanje temom koronavirusa ili ili bioterorizma u oportunističke svrhe, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u intervjuu za list „Argumenti i fakti“.


Američki predsednik Donald Tramp izrazio je uverenje da Rusija „veoma želi“ da sklopi „pakt o nuklearnom oružju“ sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Predsednički izbori u Belorusiji nisu bili ni slobodni ni pošteni, Evropska unija pažljivo prati razvoj situacije u toj zemlji i razmatra mogućnost uvođenja mera protiv lica koji su odgovorni...


Američki predsednik Donald Tramp nazvao je neistinitom izjavu svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona da on više veruje predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, nego američkim obaveštajnim službama.

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom danas su u svojstvu građana saslušani hercegnovski sveštenici: Nikola Todorović, Zoran Miljanić, Drago Pešikan, kao i Zoran Lazarević, predsjednik Crkvene opštine topaljsko-hercegnovske,...Ostale novosti iz rubrike »