Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

MANIĆ: 'Poklanjam svojih 100 eura'

MANIĆ: 'Poklanjam svojih 100 eura'
02.04.2020. god.

 Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma naveo je danas da će 'svojih 100 eura pokloniti porodici kojoj je to neophodno, te da poziva i druge političare da to urade'.

 
I Predsednik odbora Jedinstvene Srbije u Vranju i potpredsednik JS Dejan Manić odmah se priključio ovoj ideji:
 
"Po uzoru na Dragana Markovića Palmu, 100 eura koje treba da dobije svaki punoletni gradjanin po odluci predsednika Vučića, poklanjam porodici kojoj je to zaista potrebno. Pozivam sve političare, funkcionere i odbornike da urade isto. Živela Srbija!" napisao je Manić na svom Fejsbuk profilu.
 
Ministar finansija Siniša Mali je juče najavio paket mera i podsticaja za privredu, kao i da će svaki punoletni građanin Srbije jednokratno dobiti po 100 eura u dinarskoj protivvrednosti.
 
M. N. 
 
Foto: arhiva
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Na prodavnicama aplikacija postoji na hiljade onih sa efektima koje možete dodati na slike ili selfije. Ipak, ima i aplikacija sa malo ozbiljnijom namenom.    Aplikacija YouCam Makeup koristi veštačku inteligenciju...


Avionima crnogorskog avio-prevoznika Montenegro erlajsna biće uskraćena dozvola za sletanje na beogradski aerodrom „Nikola Tesla”, potvrđeno je večeras Tanjugu u Direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Odbrana generala Ratka Mladića zadovoljna je odgađanjem statusne konferencije pred sudskim Mehanizmom u Hagu, ali ističe da je prvi put medicinska služba tog suda priznala da se generalu, koji...


Apelaciono veće Haškog mehanizma odgodilo je statusnu konferenciju u slučaju koji se vodi protiv generala Ratka Mladića do trenutka kada on bude u stanju da dođe u sudnicu sa...

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da u našoj zemlji u poslednja 24 časa nije bilo preminulih od posledica zaraze koronavirusom, a potvrđeno je 34 novozaraženih.Ostale novosti iz rubrike »