Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Aplikacija koja vam pomaže u šminkanju

Aplikacija koja vam pomaže u šminkanju
26.05.2020. god.

Na prodavnicama aplikacija postoji na hiljade onih sa efektima koje možete dodati na slike ili selfije. Ipak, ima i aplikacija sa malo ozbiljnijom namenom. 

 
Aplikacija YouCam Makeup koristi veštačku inteligenciju (Ai, artifficial intelligence) kako bi u realnom vremenu prepoznala vaše lice i ponudila vam novi način za šminkanje. Takođe, aplikacija može da vam pokaže i drugačiju boju kose.
 
Aplikacija može i da 'uči' tako da što je više koristite, rezultati koje daje su sve bolji. Da je aplikacija odlična, potvrđuje i činjenica da je do sada preuzeta više od sto miliona puta, i ima vrlo dobru ocenu. YouCam Makeup je besplatna, a možete je preuzeti na Google Play Store za Android i App Store za iOS uređaje.
 
 
Ivan Trajković 
 
Foto: Twitter 
 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Rusija je pripremila novi nacrt rezolucije koji predviđa nastavak upotrebe jednog pograničnog prelaza na tursko-sirijskoj granici za isporuku humanitarne pomoći u Siriju, napisao je prvi zamenik stalnog predstavnika Rusije...


Rasprava o reformisanju Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija ne bi trebalo da utiče na pravo veta, ona nije predmet diskusije, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja.

"SAD neće dozvoliti da ruski i kineski avioni uđu u sastav naoružanja Irana"


Nove sankcije protiv ruskih državljana koje je uvela Velika Britanija, predstavljaju još jedan neprijateljski korak Londona, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Ona je dodala da...


Od danas su u Beogradu na snazi strože mere kako bi se suzbilo širenje koronavir


Ostale novosti iz rubrike »