Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Medojević: Podnijeću ostavku na funkciju poslanika

Medojević: Podnijeću ostavku na funkciju poslanika
05.12.2020. god.
Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević najavio je da će podnijeti ostavku na funkciju poslanika poslije rasprave u parlamentu o budžetu.

“U dogovoru sa poslanickim klubom PzP-a ostavku ću podnijeti nakon završetka rasprave o budžetu gdje treba da javnosti pokažemo ideološke, političke i stručne razlike između ove Vlade i PzP-a”, kazao je Medojević, prenosi RTCG.

On je najavio da će rasprava pokazati da su njegove ocjene o Vladi kontinuiteta bile tačne i zasnovane na argumentima i poznavanje ideoloških pozicija "globalne duboke države koja je preko koncerna Vijesti i formirala ovu Vladu".

Medojević je naglasio da će rasprava o budžetu zaokružiti njegovo djelovanje u parlamentu od 2006. godine.

“I pokazati principijelnost, stručnost i ispravnost programskih principa PzP-a i našu upornu borbu protiv neoliberalnig globalnog koncepta koji je doveo do brutalne pljačke države i naroda, strukturnog siromašstva i korupcije”, kazao je on.

Prema ocjeni Medojevića, rasprava o budžetu će pokazati da ova Vlada nastavlja i istu pogubnu ekononomski politiku (Mila) Đukanovića i (Veselina) Vikotića, koja je zemlju dovela u dužničko ropstvo i bankrot.

On je najavio da će u raspravi o budzetu iznijeti viđenje radikalnog raskida u ekonomskoj politici sa neoliberalnim globalističkim modelom i predlog nove ekonomske politike.

"Ja ne želim da budem dio parlamentarne većine koja će sahraniti i poslednju šansu da Crna Gora postane demokratska država sa vladavinom prava", poručio je Medojević.


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © RTCG/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su od poslednjeg izveštaja testirani uzorci 7.730 osoba, od kojih je 1.317 nalaza pozitivno na koronavirus.Svako je detinjstvo imao na svoj način: neko u bioskopima, neko u cirkusu ili zabavnim parkovima, a neko je leti praktično živeo na obližnjem jezeru, imitirajući sirene. Na primer,...

„Amerikanci imaju jednu patološku, malo proučavanu bolest, takav strah da će Rusi videti više nego što bi Amerikanci želeli“Ostale novosti iz rubrike »