Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Putin: Tehnološka transformacija je inspirativan izazov

Putin: Tehnološka transformacija je inspirativan izazov
05.12.2020. god.


Odbacivanje starih ideja, obrazaca i stereotipa nije lak test, ali za savremene menadžere i preduzetnike tehnološka transformacija je inspirativan izazov, kaže predsednik Vladimir Putin.

„Želim da me čuju sve moje kolege: u ministarstvima, resorima, regionima, u našim državnim kompanijama, šefovi naučnih instituta, rektori univerziteta i univerziteta. Moramo se pozabaviti pitanjima suštinski novog nivoa složenosti. sposobnost napuštanja starih ideja, obrazaca i stereotipa, da budemo spremni za promene, učenje i vođenje “, rekao je Putin na forumu o veštačkoj inteligenciji.


„Ali za jake, smele moderne menadžere, preduzetnike, inženjere, tehnološka transformacija je inspirativan izazov“, dodao je on.  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © RIA Novosti / Alekseй Družinin/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su od poslednjeg izveštaja testirani uzorci 7.730 osoba, od kojih je 1.317 nalaza pozitivno na koronavirus.Svako je detinjstvo imao na svoj način: neko u bioskopima, neko u cirkusu ili zabavnim parkovima, a neko je leti praktično živeo na obližnjem jezeru, imitirajući sirene. Na primer,...

„Amerikanci imaju jednu patološku, malo proučavanu bolest, takav strah da će Rusi videti više nego što bi Amerikanci želeli“Ostale novosti iz rubrike »