Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Zaharova: Žao mi je što je moj post pogrešno protumačen

Zaharova: Žao mi je što je moj post pogrešno protumačen
06.09.2020. god.


Nakom reakcije srbskih zvaničnika na post 
portparola Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove, ona je saopštila da joj je žao jer je pogrešno protumačen. 

"Žao mi je što je moj post pogrešno protumačen Jedino što je on sadržao je bilo odbacivanje bahatog stava „izuzetnih“.

 

Trikovi protokola postali su jedan od trikova koje američki zvaničnici redovno koriste kako bi veštački stvorili izgled sopstvene ekskluzivnosti. A to je neprihvatljivo.", saopštila je Zaharova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije je reagovao na fotografiju koju je postavila Zaharova na svom Fejsbuk profilu, saopštivši da ne želi da odgovora ruskom zvaničniku, ukazujući da "time treba da se pozabave oni koji su je na to mesto postavili".

“O sebi najviše govori Marija Zaharova. I primitivizam i prostakluk koji je pokazala govori o njoj, ali i o onima koji su je postavili. Neka se oni bave time, ja da joj odgovoram neću”, rekao je Vučić za RTV "Pink".

Zaharova je prethodno napisala sledeće: 

"Ako vas je neko pozvao i postavio stolicu kao da ste na saslušanju, onda vi sedite kao na slici br 2, ma ko da ste. Verujte mi."
 


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © TASS / Mihail Metcelь/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Situacija na granici Savezne države (Rusije i Belorusije) sa zemljama NATO-a i dalje je nemirna, osiguravanje bezbednosti je prioritet Ministarstva odbrane Rusije, izjavio je ministar odbrane Sergej Šojgu na...


Rusija je uvek živela pod sankcijama, a najvažnije je da država razvija sopstvenu ekonomiju, izjavio je premijer Mihail Mišustin na sastanku sa rukovodstvom Državne dume i predsednicima partija.

Predstavnik Ministarstva odbrane Jermenije Arcrun Ovanisjan potvrdio je da je azerbejdžanska vojska zauzela grad Kubatli (azerbejdžanskki naziv - Gubatli) u Karabahu.


Izveštaj Stejt departmenta o sajber-bezbednosti sadrži antiruske izjave koje se graniče sa bezobraznošću, a teza o snižavanju praga upotrebe nuklearnog oružja posebno zabrinjava, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova...

Rusija je principijelno spremna da radi na Sporazumu o otvorenom nebu i razmatra sve opcije u vezi sa povlačenjem SAD iz njega, izjavio je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij...


Premijer Jermenije Nikol Pašinjan konstatovao je da režim prekida vatre koji je stupio na snagu u Karabahu nije zaživeo. Azerbejdžan, opet, optužuje Jerevan za raketiranje grada Terter.


Ostale novosti iz rubrike »