Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Volonteri kompanije NIS uredili sportski teren u Leskovcu

Volonteri kompanije NIS uredili sportski teren u Leskovcu
17.09.2020. god.


Negujući dobre odnose sa lokalnim zajednicama, Klub volontera kompanije NIS organizovao je danas akciju uređenja sportskog terena u Radničkom naselju u Leskovcu, u neposrednoj blizini novootvorene NIS Petrol benzinske stanice. Volonteri NIS-a su sproveli kompletno sređivanje sportskog igrališta, postavili nove košarkaške table, iscrtali teren, ofarbali klupe i konstrukcije koševa, uredili prostor oko terena. Akcijom koja je sprovedena u saradnji sa gradskom upravom sportsko igralište je dobilo novi sjaj, a mladi Leskovčani svoj kutak za igru i sportsko nadmetanje.

Stefan Kitanović, član Gradskog veća Leskovca, ovom prilikom je zahvalio kompaniji NIS na današnjoj akciji.


„Rukovodstvo NIS-a je uređenjem terena oko benzinske stanice pokazalo zašto se nalaze na jednoj od vodećih pozicija u pogledu društveno odgovornih kompanija i pouzdanih poslodavaca. U ime lokalne samouprave i stanovnika Radničkog naselja, posebno onih najmlađih, upućujem zahvalnost kompaniji NIS što prepoznaje značaj društveno odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj posluje“, izjavio je Kitanović.

Naftna industrija Srbije, foto: © NIS


Zorana Ignjatović, teritorijalni menadžer iz kompanije NIS i učesnica današnje akcije u Leskovcu, izrazila je zadovoljstvo zbog uređenja sportskog terena.


„Nedavno smo u Leskovcu otvorili lepu i modernu benzinsku stanicu, a današnjom akcijom hteli smo i da uredimo sportski teren u neposrednoj blizini naše stanice. Želeli smo da Leskovčani, posebno oni mladi, imaju uređen i atraktivan prostor za igru i okupljanje. Volonteri NIS-a izveli su mnogo ovakvih i sličnih akcija širom Srbije i nastavićemo da se angažujemo na podršci našim komšijama i napretku cele zajednice“, navela je Zorana Ignjatović.


Uređenje  sportskog igrališta u Leskovcu samo je deo akcija koje volonteri NIS-a sprovode već dugi niz godina širom Srbije. Klub volontera NIS-a trenutno broji više od 500 aktivnih  članova, koji su do sada realizovali niz akcija poput oplemenjivanja i uređenja  prostorija  zdravstvenih ustanova u kojima se leče deca, organizovanja kreativnih radionica i druženja sa osobama sa smetnjama u razvoju, a veoma su aktivni i tokom epidemije korona virusa, pomažući sugrađanima. Kompanija NIS i Klub volontera nastaviće i u budućnosti da se angažuju na dobrobiti šire zajednice i podršci projektima kojima se unapređuje kvalitet života građana naše zemlje.

 


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: © NIS/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Rusija se nada da će biti nastavljeni kontakti sa SAD o strateškom ofanzivnom naoružanju, bez obzira što je Vašington odbio ruski predlog o produženju START 3, rekao je novinarima...


Vraćanje „Kobrama“ statusa odreda, prema rečima ministra Vulina, jeste čin koji govori da je prepoznata vrednost te jedinice i specifičnost zadataka koje obavlja, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Situacija u Persijskom zalivu je nestabilna kao i pre i postoji opasnost da se stvari razviju prema krajnje nepredvidivim scenarijima, upozorio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. 


Amerika i njeni saveznici moraju da budu agresivna konkurencija Rusiji u svim delovima sveta i pripravni za najgore, izjavio je šef Pentagona Mark Esper. „Pošto je reč o nadmetanju svetskih...

  Godišnjica oslobođenja Beograda od fašističkih osvajača obeležava se 20. oktobra. I u porodici Ljubov Tulijeve iz Belorusije ovaj dan će postati poseban: 67 godina ona je sanjala da poseti...Ostale novosti iz rubrike »