BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Izrael ponovo napao Siriju

Izrael ponovo napao Siriju
13.01.2021. god.


Posle ponoći izraelski neprijatelj izveo je vazdušne udare na grad Deir ez Zor i područje Abu Kemal na jugoistoku provincije, navodi sirijska SANA.

U izjavi agenciji SANA, vojni izvor rekao je da je u 01.10 sati neprijatelj izvršio vazdušnu agresiju na Deir ez Zor i Abu Kemal, te da se informacije o povređenima i šteti utvrđuju.


Napominje se da je "tokom terorističkog rata u Siriji, sistemi PVO i dalje odbijaju ponovne napade Izraela, koji direktno podržava terorističke organizacije, posebno `Islamsku državu`".  • Izvor
  • Tanjug
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

FSB je prošle godine sprečio aktivnosti 423 agenta stranih specijalnih službi u Ruskoj Federaciji, rekao je predsednik Vladimir Putin.


Pitanja državne bezbednosti uvek ostaju prioritet u susret globalnim izazovima, rekao je predsednik Vladimir Putin. "Želeo bih da naglasim da su pitanja državne bezbednosti, zaštite naš

  Zaštita ustavnog poretka i građanskog mira u Ruskoj Federaciji najvažniji je zadatak koji treba da bude u polju pažnje FSB-a, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.


Ciljana informativna kampanja protiv ruskih dostignuća, uključujući i medicinu, sprovodi se u inostranstvu, rekao je predsednik Vladimir Putin.

Pripadnici terorističke grupe Nusra izvršili su minobacački napad i napad sa bespilotnim letelicama na nedavno otvoreni kontrolni punkt Serakab u Idlibu, saopštio je zamenik načelnika Ruskog centra za pomirenje...


Moskva će naći način da odgovori na nove sankcije Brisela i nije isključeno da će reakcija biti asimetrična, rekao je ambasador Rusije pri Evropskoj uniji Vladimir Čižov.


Ostale novosti iz rubrike »