Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Veselin Jevrosimović ponovo izabran za predsednika Atletskog saveza Srbije

Veselin Jevrosimović ponovo izabran za predsednika Atletskog saveza Srbije
27.02.2020. god.

Veselin Jevrosimović, dugogodišnji predsednik ASS, ponovo je izabran  na ovu funkciju u novom mandatu od četiri godine

Jednoglasnom odlukom 74 delegata, na redovnoj Izbornoj skupštini Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović je dobio novi mandat od četiri godine, pa će ostati na čelu srpske atletike do 2024. godine.

Atletska dvorana na Banjici, otvorena još 2016, bila je ponovo domaćin izbora predsednika ASS na kojoj je čovek koji se ozbiljno zalagao za dobijanje prve dvorane u Beogradu, dobio poverenje, novi mandat i podršku da nastavi sa razvojem atletike u Srbiji.

I.T./ASS

foto: ASS
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Toni Đerona je novi selektor rukometne reprezentacije Srbije. Španski stručnjak se i pre pandemije virusa korona spominjao kao naslednik Nenada Peruničića koji bi mogao da unese promene i osveži...


Ana se bavi različitim veslačkim sportovima i član je srbskog „dragon bout“ tima (kanu za 20 ljudi). 2019. je posetila rafting kamp na Altaju, koji organizuje ruska federalna agencija...


Legendarni srbski trener Radomir Antić preminuo je u 72. godini, objavio je njegov bivši klub Atletiko Madrid. Antić je umro posle duge i teške bolesti.


Olimpijske igre u Tokiju, čiji je početak zakazan za kraj jula biće najverovatnije odložene za 2021. godinu, rekao je dugogodišnji član MOK-a Dik Paund.


Ostale novosti iz rubrike »