Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

BUDI U TRENDU: PET jesenjih frizura koje će biti hit predstojeće sezone!

BUDI U TRENDU: PET jesenjih frizura koje će biti hit predstojeće sezone!
08.09.2018. god.

 Dizajneri žele da svaka njihova kolekcija bude prezentovano tačno onako kako su oni to zamislili pa se izgled manekenki od glave do pete pomno osmišljava.

 
Posebno se vodi računa o njihovim frizurama, a odmah nakon revija raspravlja se o novim frizerskim trendovima koje će one pokrenuti.
 
Parisko izdanje magazina Vog donosi pregled frizura koje će, prema njihovom mišljenju i na temelju viđenog na revijama za jesen/zimu 2018. godine, dominirati u nadolazećoj sezoni.
 
1. Visoka punđa
 
Takozvana "top knot" punđa ove jeseni vraća se u neurednom izdanju što znatno olakšava njeno pravljenje.
 
 
2. Ležerni talasi
 
Poznat vam je onaj lagano raščupan izgled kose nakon buđenja? Upravo je taj ležeran efekt poželjan u nadolazećoj jesen-zimskoj sezoni, bez obzira na to da li imate kratku ili dugu kosu.
 
 
3. Povratak stilu 60-ih
 
Ako ste mislili da se voluminozne fen-frizure više nikada neće vratiti u modu, prevarili ste se.
 
 
4. Frizure s ukrasima inspirisanim 90-ima
 
Dobre stare šezesete nisu jedina decenije kojom su se inspirisali dizajneri. Na revijama smo imali prilike da vidimo čak i "cik-cak" rajfove koje smo obožavali u 90-im, a iz istog razdoblja datira i ljubav prema velikoj količini ukosnica u kosi.
 
 
5. Asimetrija i trake kao omaž frizurama iz 80-ih
 
Ni jedna nedelja mode ne prolazi bez odeće, dodataka, cipela i frizura nastalih pod uticajem stilski najluđeg modno razdoblja. U nadolazećoj sezoni on se vidi u asimetričnom načinu šišanja i ukrasima poput masivnih traka.


  • Izvor
  • pink.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Tehnika heklanja nakita žicom je teža od običnog heklanja koncem, ali je tokom godina naša sagovornica otkrila sve tajne.


Nerviraju vas fleke, bubuljice, bore, ili možda crvenilo i perutanje kože lica?

Bubuljice se po pravilu javljaju baš kada želimo besprekoran izgled. Treba vam brzo rešenje za obračun sa njima? Isprobajte neke od naših predloga jer zaista deluje. Mnogi ljudi im


Fizički izgled u velikoj meri može uticati na samopouzdanje muškarca. Opadanje kose, prekomerna težina, niži rast.. Ovo su samo neki činioci koji u velikoj meri mogu da se odraze...

Proširene vene su bolest krvnih sudova. Čim primetite da su se vene pojavile na vašim nogama, bitno je da reagujete što pre i da ih ne puštate da nastave...


Niko ih ne voli, ali mnogi ih imaju, barem u pubertetu. Jedna od najvećih pošasti koja može da zadesi vašu kožu jesu – bubuljice! Čini vam se da su...


Ostale novosti iz rubrike »