Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Nećemo o politici

Nećemo o politici
23.06.2020. god.

 Verujem da ste svi veoma dobro obavešteni o rezultatima izbora, tako da u ovoj kolumni neću o politici. 

 
Nego, ima pobitno - kupi nov auto! Dobro de, neje bš nov, 2004 godište, al na mene mi je nov, nikad nesam vozija Golfa do sg. Elem , viknem drugari, će gi vodim po grad da častim, redno si je.
 
Otidnamo u kafanu, na svakoga po deset ćevapa, ima se može se, pivo, kilo vino, malka li je. Zameziše drugari, vikav, ajmo sg dalje. Ajde.
 
Otidnamo u neki lokal, kako se vikaše, Magacin, Špajz, zabravi... Ostava, e da, seti se! Takoj se vika, jer tuj ima ostavene ubave domaćice. Valjda. One, samo selfiji, jedna, druga, treća... Vika mi jedna gospodine, očete li da ne slikate, da turimo na Instagramu. Reko kude je gospodin? Aaa, ja li... oću be, oću... Drugari zinali, samo trepkav, ko koze na grmljavinu. Onj sas slušalice Džej vika preko mikrofon - A sg, hit, Severina... One domaćice poripaše, vikav, toooj bre, kude ne nađe, i mi oćemo da smo sve kao Severinu. I takoj si beše. 
 
Iako je naslov, a i tema teksta da nećemo o politici, moram da podelim status sa Fejsbuka jednog mog kolege novinara:
 
" U životu ne možeš da biraš tri stvari: oca, majku i - vlast u Srbiji!"
 
 
Ivan Trajković 
 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Vraćanje „Kobrama“ statusa odreda, prema rečima ministra Vulina, jeste čin koji govori da je prepoznata vrednost te jedinice i specifičnost zadataka koje obavlja, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.


Situacija u Persijskom zalivu je nestabilna kao i pre i postoji opasnost da se stvari razviju prema krajnje nepredvidivim scenarijima, upozorio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. 

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj pozvao je demonstrante u Belorusiji sa nastave s mirnim protestima i da „ne podležu provokacijama“.


Amerika i njeni saveznici moraju da budu agresivna konkurencija Rusiji u svim delovima sveta i pripravni za najgore, izjavio je šef Pentagona Mark Esper. „Pošto je reč o nadmetanju svetskih...

  Godišnjica oslobođenja Beograda od fašističkih osvajača obeležava se 20. oktobra. I u porodici Ljubov Tulijeve iz Belorusije ovaj dan će postati poseban: 67 godina ona je sanjala da poseti...


Bivši predsednik Bolivije, Evo Morales je saopštio nameru da se vrati u zemlju nakon što je njegov socijalistički saveznik Luis Arke obezbedio pobedu na predsedničkim izborima. Govoreći toko


Ostale novosti iz rubrike »