Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Pozorište u Vranju odbilo da vrati glumca na posao

Pozorište u Vranju odbilo da vrati glumca na posao
21.07.2020. god.

 Saša Stojković, glumac i reditelj iz Vranja, dobio je spor protiv Pozorišta 'Bora Stanković' iz Vranja, pa je sud naložio vraćanje na posao u roku od osam dana. Međutim, i po isteku ovog zakonskog roka, Stojković nije vraćen na radno mesto.

 
Pozorište je imalo osam dana da izvrši pravosnažnu presudu Apelacionog suda u Nišu i vrati Stojkovića na posao, ali je taj rok propušten iz nepoznatih razloga, pa je Stojkovićev advokat Osnovnom sudu u Vranju predao zahtev za izvršenje.
 
Po zakonu, Pozorište sada ima novi rok od osam dana da vrati Stojkovića na posao, i mora da plati sudsku kaznu u iznosu od 200.000 dinara. Uz to, neizvršenje presude suda podleže i krivičnoj odgovornosti.
 
"Pa, da li malo je što su na sudu izgubili milione, nego tome dodaju i ovih 200.000 dinara. Zar Grad Vranje nema prečih potreba, nego da plaća ogromne sume za sudske kazne?" kaže Stojković.
 
Inače, Stojković je i urednik portala 'Info Vranjske' i nekadašnji novinar lista 'Vranjske' koji je ugašen.
 
M. N. 
 
Foto: M. S. 
 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Premijer Jermenije Nikol Pašinjan pozvao je sunarodnike da brane zemlju sa oružjem u ruci. „Naš zadatak je da se borimo d


Rusija se nada da će biti nastavljeni kontakti sa SAD o strateškom ofanzivnom naoružanju, bez obzira što je Vašington odbio ruski predlog o produženju START 3, rekao je novinarima...


Najnoviji ruski ledolomac "Arktika" na nuklearni pogon, počeće sa radom u arktičkim vodama Severnog morskog puta u decembru nakon što je u sr

Vraćanje „Kobrama“ statusa odreda, prema rečima ministra Vulina, jeste čin koji govori da je prepoznata vrednost te jedinice i specifičnost zadataka koje obavlja, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.


Situacija u Persijskom zalivu je nestabilna kao i pre i postoji opasnost da se stvari razviju prema krajnje nepredvidivim scenarijima, upozorio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. 


Ostale novosti iz rubrike »