Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Besplatna onlajn obuka za preduzetnice

Besplatna onlajn obuka za preduzetnice
29.07.2020. god.

 Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije u saradnji sa Centrom za upravljanje projektima IPMA SERBIA I NACIONALNOM AKADEMIJOM ZA JAVNU UPRAVU, u okviru zajedničkog projekta, organizuje BESPLATNU ONLINE OBUKU pod nazivom' DIGITALNO ŽENSKO PROJEKTNO PREDUZETNIŠTVO' .

 Obuka je namenjena ženama do 30 godina koje su već preduzetnice i onima koje to žele da postanu! Zvaničan početak projekta je 27.avgusta 2020.godine, a obuke će biti realizovane online tokom septembra ove godine.

 Sve informacije mozete dobiti na sajtu www.preduzetnica.rs

 Želite da naučite kako da razvijete svoj biznis u digitalnom okruženju? Kako da  započnete svoj preduzetnički biznis? Kako da svom postojećem biznisu povećate vidljivost?

 Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije ima potpisan Sporazum o saradnji sa Centrom za upravljanje projektima IPMA SERBIA u narednom periodu nastaviće sa organizovanjem zajedničkih online obuka. 

 

M. N. 

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Mandatarka za sastav nove Vlade Republike Srbije Ana Brnabić saopštila je danas posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke imena ministara u novoj Vladi.


Web-portal izboribih.info firme BitLab d.o.o. Banjaluka potpuno je nova i originalna platforma za predstavljanje političkih partija i njihovih kandidata na predstojećim izborima u BiH.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovio je da njegova zemlja neće podleći jeziku američkih pretnji, zahtevajući od Ankare da napusti ruski sistem PVO S-400. "Preduzeli smo korake za kupovinu F-35,...


Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u Srbiji u poslednja 24 časa testirano 4.739 osoba, a zabeleženo je 614 novoobolelih od koronavirusa.

Šef Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stiven Ngdeva preporučio je da dva prioriteta za novu Vladu Srbije budu konsolidacija zdravstvenog sistema i nastavak reformi.


Kremlj je generalno zadovoljan saradnjom sa Sjedinjenim Američkim Državama u borbi protiv terorizma, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin za TV kanal "Rusija 1", prenose RIA Nov


Ostale novosti iz rubrike »