Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Mandić: Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće

Mandić: Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće
05.08.2020. god.
"Profesor Krivokapić je iskazao takvu spremnost koju smo visoko vrednovali i sa njim na čelu liste idemo u susret velikoj izbornoj pobjedi koja će promijeniti Crnu Goru"


Narodna koalicija „Za budućnost Crne Gore“ prirodan je izraz snažne želje i velike volje onog pokreta naroda koji je prethodnih mjeseci tražio od svih odgovornih političara da se objedine i zajednički nastupe na izborima 30. avgusta, kazao je šef izbornog štaba Narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“, Andrija Mandić, prenosi IN4S.


Mandić je saopštio da je ovo je pobjednička koalicija, nastala kao rezultat ovdašnje političke ideje, akcije i snage.

„Dakle, niko je nije pravio sa strane, niti se u nekoj ambasadi provjeravala podobnost bilo kojeg čovjeka sa ove liste. Uspjeli smo ono što je izgledalo nemoguće za ovdašnje prilike – da objedinimo 11 različitih stranaka, ponekad i suprotstavljenih  djelova velike narodne snage, a dobila svoj konačni izgled u koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, koju predvodi nestranačka ličnost“, navodi se u saopštenju.

Kao šef izbornog štaba, Mandić je kazao da je siguran da je ova izborna lista najbolja politička ponuda na ovim izborima.
 
Kako je kazao, na njoj se nalaze i dokazani opozicioni borci, ali i mnogo novih lica, koja će unijeti svježinu u politički život.

„Drago mi je što se na njenom čelu nalazi nestranačka ličnost, profesor Univerziteta Crne Gore, intelektualac privržen Crkvi, Pravoslavlju kao i univerzalnim vrijednostima slobode i demokratije. Upravo ta činjenica govori o našoj želji da na najodgovornija mjesta u budućoj vlasti uključimo sve one vrijedne i dobre ljude koji su spremni na konkretno političko djelovanje. Profesor Krivokapić je iskazao takvu spremnost koju smo visoko vrednovali i sa njim na čelu liste idemo u susret velikoj izbornoj pobjedi koja će promijeniti Crnu Goru“, poručio je Mandić.


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: IN4S/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

  Savez dve od tri najmoćnije vojske na planeti duboko bi promenio svetski poredak. Vladimir Putin smatra da je u budućnosti moguće da bi se Rusija i Kina mogle ujediniti,...


Ministarstvo spoljnih poslova u Pekingu pozvalo je London da preispita svoju politiku koja nudi vize za stanovnike Hong Konga sa britanskim prekomorskim statusom i utire put britanskom ka državljanstvu. ...


I jermenska i azerbejdžanska strana saopštavaju da je tokom noći došlo do kršenja primirja i da su granatirana pogranična mesta usled čega su stradali, između ostalog i civili, a...

Predsednik Rusije Vladimir Putin shvata da što se više bliže američki predsednički izbori to je rusofobna retorika jača, kaže portparol Kremlja Dmitrij Peskov.


Američke vojne vežbe u Evropi sa razvojem primene nuklearnog oružja destabilizuju situaciju u svetu, a posebno u pozadini krize nastale u oblasti kontrole naoružanja, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih...


Ostale novosti iz rubrike »