Domeni i hosting
Početna stranica > Novosti

Indija želi naftovod iz Rusije

Indija želi naftovod iz Rusije
21.03.2013. god.

Indija će uskoro predložiti Rusiji da provede naftovod do Republike, izjavio je potpredsednik najveće indijske nafte i gasne korporacije Oil and Natural Gas Corporation.

"Mi smo spremni da razgovaramo o detaljima budućeg projekta sa ruskom stranom "- potvrdio je on. Druga indijska gasna kompanija Gas Authority of India, sa svoje strane je pozvala Rusiju da budući naftovod do Kine produži do Indije.


  • Izvor
  • Glas Rusije, foto: www.nord-stream.com/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Vraćanje „Kobrama“ statusa odreda, prema rečima ministra Vulina, jeste čin koji govori da je prepoznata vrednost te jedinice i specifičnost zadataka koje obavlja, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.


Situacija u Persijskom zalivu je nestabilna kao i pre i postoji opasnost da se stvari razviju prema krajnje nepredvidivim scenarijima, upozorio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. 

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj pozvao je demonstrante u Belorusiji sa nastave s mirnim protestima i da „ne podležu provokacijama“.


Amerika i njeni saveznici moraju da budu agresivna konkurencija Rusiji u svim delovima sveta i pripravni za najgore, izjavio je šef Pentagona Mark Esper. „Pošto je reč o nadmetanju svetskih...

  Godišnjica oslobođenja Beograda od fašističkih osvajača obeležava se 20. oktobra. I u porodici Ljubov Tulijeve iz Belorusije ovaj dan će postati poseban: 67 godina ona je sanjala da poseti...


Bivši predsednik Bolivije, Evo Morales je saopštio nameru da se vrati u zemlju nakon što je njegov socijalistički saveznik Luis Arke obezbedio pobedu na predsedničkim izborima. Govoreći toko


Ostale novosti iz rubrike »