BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Knežević: DF spreman da se privremeno vrati u Skupštinu

Knežević: DF spreman da se privremeno vrati u Skupštinu
27.07.2021. god.

Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Crne Gore, poručio je da će se Demokratski front na kratko vratiti u Skupštinu da glasa Tužilački savet.

„DF je, kao što smo ranije najavili, spreman da se privremeno vrati u Skupštinu i do 31. jula glasa za članove Tužilačkog savjeta“, kazao je jedan od lidera DF-a, Milan Knežević.


„Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala je imperativ“, poručio je Knežević.


  • Izvor
  • Tanjug
  • foto: Snimak ekrana / Fejsbuk / Demokratski front/ vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Sve je više stranaka i političkih objava na društvenim mrežama.


CIK Ruske Federacije je saopštio broj poslaničkih mesta u novom sazivu Državne dume na osnovu rezultata parlamentarnih izbora. Novi saziv će izgledati na sledeći način:

Amerika je okončala eru beskrajnih ratova, rekao je predsednik SAD Džo Bajden na 76. zasedanju Generalne skupštine UN. "Završili smo 20 godina sukoba u Avganistanu i ulazim


Rusija je u potpunosti prevazišla ekonomski pad izazvan pandemijom koronavirusa, rekao je predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predstavnicima vlade i rukovodstvom Centralne banke. "Upr

U nedelju, 19. septembra 2021. godine, na Adi Ciganliji u Beogradu, održano je Otvoreno Prvenstvo Srbije u triatlonu na poludistanci – 11TRI G-DRIVE u organizaciji 11Tri triatlon kluba, u...Ostale novosti iz rubrike »