Домени и хостинг
Почетна страница > Слика дана

ФОТО СЕДМИЦЕ

Бојкот хрватске латинице

06.09.2013. год. Извор: www.mojeNovosti.com

Србски одговор на дивљање Хрвата против србске ћирилице:

БОЈКОТ ХРВАТСКЕ ЛАТИНИЦЕ!

НЕ КУПУЈМО ХРВАТСКЕ ПРОИЗВОДЕ
СА ЛАТИНИЧНИМ ИСПИСОМ

Лајкујте, ширите путем друштвених мрежа, пренесите позив пријатељаима.
Бојкот Хрватске и њихових производа! Да би у овом моменту привели Хрвате к познању права, који нам се данас у Загребу на тргу Бана Јелачића који да се зна није био Хрват већ Буњевац, исмејавају, требало би да почнемо бојкотовати хрватске робне марке.
Бојкотом хрватских производа који се налазе на полицама продавница у Србији, Босни и Херцеговини, Црној Гори, па и у самој Републици Хрватској од тамошњих Срба чији број није занемарљив, би битно утицали на пад стандарда и индустријске производње у тој нама непријатељској држави, ако се зна да Србија мјесечно из Хрватске увезе робе у вредности од неких у просеку 25 милиона евра.
Ову борбу могу да воде сви Срби без неких великих одрицања, а надам се да ће и водити, јер то је најмање што могу да у овом тренутку ураде за србство и то на дуге стазе, а што ће ипак иако се не чини значајно, утицати на привреду Хрватске.
Бојкот треба укључити и туризам, где тзв. хрватско приморје буквално живи од србских туриста, посебно оних из Републике Србске и ФБих.
Када би Срби били истрајни у овој борби, а да ће Бог снаге да тако и буде, Хрватима неће ништа бити смешно када буду остајали без посла, и са уништеном туристичком сезоном уђу у дугу и хладну зиму, надам се већ 2013-ту.
Група је србска и родољубива и ни у ком случају ксенофобна него је само одговор на хрватску хистерићну и бестидну србофобију изражену поводом, између осталог, срамним и бестидним ослобађањем хрватских злочинаца од стране хашког "суда"!
Све добронамерне присталице ове акције су добродошле а злонамерни, вулгарни и непристојни ће бити искључени без икљквог упозорења.
Ово је озбиљна иницијатива (акција) и несмемо дозволити нежељене иступе неодговорних појединаца.
https://www.facebook.com/groups/135040336645569/Видео галерија Фото галерија Фото седмице

BTGport.net - у1
Историјске паралеле

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА