BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

Мадуро: Политика САД води ка уништењу живота на планети

Мадуро: Политика САД води ка уништењу живота на планети
15.01.2020. год.
„САД треба да прекину са праксом криминализације оних држава које се не потчињавају њиховим наредбама и воде независну суверену политику“


Председник Венецуеле Николас Мадуро је током обраћања Националној конститутивној скупштини изразио наду да ће САД променити своју политику изградње једнополарног света, јер међународна политика ове земље води ка глобалној катастрофи.

„Верујем да је руководство САД способно да промени политику која води ка уништењу живота на земљи“, изјавио је председник Венецуеле.

Према његовим речима, напади на Венецуелу које предузимају САД треба да, између осталог, униште независну архитектуру односа између држава латинске Америке, која је била испостављена напорима његовог претходника Уга Чавеза, преносе РИА Новости.

„САД треба да прекину са праксом криминализације оних држава које се не потчињавају њиховим наредбама и воде независну суверену политику“, додао је Мадуро.

Мадуро је такође обећао да ће "избити зубе" империјалистима, као и председницима Бразила и Колумбије који их подржавају, уколико се усуде да угрозе мир у земљи.


"Знам империјалистичке планове, детаљно знам планове олигархије Колумбије и (председника Бразила) Џаира Болсонара. Ако се усуде, избићемо им зубе како би научили да поштују оружане снаге и народ Венецуеле. Желимо мир, а ако желимо мир, онда се морамо припремити да га одбранимо", рекао је мадуро обраћајући се нацији.

Мадуро је подсетио да ће Венецуела прве војне вежбе у новој години одржати у фебруару, планирано је увежбавање заштите градова.



  • Извор
  • Танјуг
  • фото: © РИА Новости / Стрингер/ vostok.rs


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Аргентина је поднела званичан захтев војном блоку предвођеном САД за статус „глобалног партнера“, изјавио је министар одбране Луис Петри


Данас је објављен писмени Коментар званичног представника руског министарства спољних послова Марије Захарове у вези са одобравањем у ПССЕ захтева Косова за чланство у Савету Европе. Коментар преносимо у...

Кијевске снаге се боре да обуздају Русе због кашњења стране помоћи и недостатка особља, наводи се у новинама


Неуспех Запада да обезбеди довољно оружја и новца једини је разлог зашто Украјина трпи неуспехе, тврди председник

Законодавци ће ове суботе гласати о закону о помоћи, тврди Мајк Џонсон


Украјинци бирају \"мањак логичког размишљања\" уместо страшне стварности, упозорава лист


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА