BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

Јави позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја (Видео)

15.01.2018. год.

Кроз Инкубатор, YEP и општина Мркоњић Град учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла. На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба. Јавни позив је отворен од 15.01. – 15.02.2018. године. Писмена пријава се предаје у Шалтер салу општине Мркоњић Град, шалтер број 2 док је електронску пријаву могуће послати на адресу drustvene@mrkonjic-grad.rs.ba .

Пројекат запошљавања младих (YEP) на основну потписаног Уговора о сарадњи и удруживању финансијских средстава партнерски реализују општина Мркоњић Град, Језеро, Јајце, Петровац-Дринић и Босански Петровац.

Комплетан јавни позив можете преузети овдје, као и формулар за пријаву овдје


Више информација можете добити на на web страници  Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, a имплементира њемачка компанија GOPA.  • Извор
  • vijesti.RS
  • / www.Mrkonjic-Grad.RS


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Кијев ће добити од Вашингтона додатна средства у износу од 155 милиона долара, саопштила је прес-служба амбасаде САД у Украјини.


Праг са заносом и страшћу уништава билатералне односе са Русијом, изјавила је портпарол Министарства спољних послова Марија Захарова, коментаришући саопштења чешких власти.

Председник Владимир Путин ће се обратити Федералној скупштини - посланицима Државне думе и сенаторима Савета Федерације те говорити о многим унутрашњим и међународним темама. Очекује се да ће ово...


„Руска војска остаје стварна претња САД-у“

Председник Украјине Владимир Владимир Зеленски позвао је председника Владимира Путина да одрже састанак у Донбасу. Према његовим речима, о обнављању прекида ватре разговарано је на састанцима НормОстале новости из рубрике »