BitLab хостинг
Почетна страница > Новости
Славица Јовановић

ИСТИНА ИЗАШЛА НА ВИДЕЛО: Вук и Даница Драшковић наручили убиство српске деце у кафићу „Панда“!

ИСТИНА ИЗАШЛА НА ВИДЕЛО: Вук и Даница Драшковић наручили убиство српске деце у кафићу „Панда“!
09.02.2018. год.

 

ИСТИНА ИЗАШЛА НА ВИДЕЛО: Вук и Даница Драшковић наручили убиство српске деце у кафићу „Панда“!

Организатор и инспиратор овог монструозног злочина је мрачни ум и јача половина црногорског брачног пара Драшковић – Даница! 


Овај црногорски злочиначки брачни пар организовао је и спровео у дело свирепо убиство недужне српске деце у кафићу „Панда“ у Пећи, децембра 1998. године, уз помоћ својих блиских рођака из Црне Горе који тргују наркотицима за Шиптаре из Јабланичке групе, којом командује Рамуш Харадинај. Користећи ове „пословне“ везе са Шиптарима, брачни пар Драшковић ступа у контакт са терористом Харадинајем.

Најближи рођаци Данице Драшковић из Црне Горе ступиули су у контакт са својим блиским „пословним“ сарадником терористом Рамушем Харадинајем крајем 1998. и пренели му идеју Вука и Данице да се организује убиство српске деце, а са циљем да се тадашњи државни врх СРЈ и председник Слободан Милошевић оптуже за тај стравичан злочин и на тај начин дискредитују у међународним круговима. Како је Шиптарима одговарала оваква идеја, врло брзо су се договорили, а Харадинај је за директне извршиоце одредио Агрона Колчакуа, Газменда Бајрамија, Џевдета Бајрамија, Верђеђа Влазнимија и још тридесет Шиптара који ће помагати у извршењу злочина. Ово је Драшковиће коштало 500.000 немачких марака, које су Данини рођаци лично предали Харадинају 2. децембра 1998. у селу Глођане“ – тврди наш извор из једне од обавештајних служби Србије, и наводи даље – „Уопште не чуди што је управо Драшковић био најгласнији у лажним оптужбама да је то учинио ДБ и ЈСО, јер он се води логиком да је напад најбоља одбрана.“

„Да зло буде веће, то није једина србска крв на њиховим рукама, Вук је свестан да му изнад главе виси Хаг због организованог убиства србских цивила у Госпићу које је починила његова терористичка паравојна јединица, такозвана „Србска гарда“. Драшковић је на ратиште послао своје криминалце да убијају србско цивилно становништво и уносе пометњу међу крајишке Србе. Уцењен Хагом, он беспоговорно извршава налоге из Брисела и Вашингтона, и спреман је да уради апсолутно све на штету Србије, само да би избегао робију у Хагу. Са друге стране, морао би да објасни породици и пријатељима Ђорђа Божовића Гишке због чега је наручио његово убиство, јер је чињеница да је Гишка убијен с леђа од стране својих“ – додаје наш извор.

Следи изјава једног припадника интервентне јединице полиције „Муња“ из Пећи, који је учествовао у хапшењу шиптарских терориста који су извршили убиство деце у кафићу „Панда“:

Дечаке у Панди су тога дана 14. децембра 1998. године у 20 сати и 15 миниута и кафе бару „Панда“, код гимназије у Пећи, убили шиптарски терористи Јабланичке оперативне зоне Рамуша Харадинаја.

У кафић су ушла два маскирана терориста, док је трећи чекао у возилу испред. Са врата су отворили рафалну паљбу и на лицу места убили Радевића, Трифовића, Обрадовића и Гвозденовића. У болници су од задобијених повреда преминули и Станојевић и Ристић. Њих двојица су пребачени прво у Пећку болницу, а одмах потом и у Клинички центар у Приштину, али им није било помоћи, подлегли су повредама. У кафићу се налазило још људи и неки су били рањени што лакше, што теже. Рањен је био газда кафића Сабовић Мирсад и Владица Лончаревић .

Одмах после напада је блокирано насеље Капишница, сви прилази Пећкој болници и сви улази и излази из града. После сахране те деце, која је одржана 16. децембра, су припадници Секретаријата унутрашњих послова Пећ, 17. децембра, извршили рацију у насељу Капишница и ухапсили Агрона Колчакуа, рођеног 1972. у Пећи. Резултат те акције је, уз наведеног, још десет ухапшених лица, сви Албанске националности. Колчакуу је при скривању помагала још једна особа која је ухапшена. Пре тога су припадници полиције ухапсили још три терористе Рамуша Харадинаја. То су: Газменд Бајрами, Џевдет Бајрами и Верђеђа Влазними, сви из Пећи који су као суизвршиоци учествовали у нападу на кафић „Панда“. Ујутру, 17. децембра је изврешна акција у селу Глођане (иначе родном селу Рамуша Харадинаја) и при том ликвидирала две особе обучене у маскирне униформе са видљивим ознакама терористичке ОВК на рукаву, наоружане аутоматским оружјем и минобацачима калибра 60 мм. Откривен је штаб терориста у коме је пронађена већа количина оружја, униформи и документације, а исто тако је пронађено већи број возила која су била одузета и украдена Србима из Пећи, Дечана и околине. У поподневним сатима, 17. децембра је полиција у Пећи и самој општини Пећ, ухапсила још 23 особе повезане са злочином у „Панди“ и другим злоделима. Биланс ове акције је био 34 ухапшена лица и сви терористи непосредно одговорни за убиство дечака. Начин извршења овог злочина је идентичан нападу на Српску кафану „Чакор“ у Дечанима и јасно показује да је дело једне те исте групације шиптарских терориста.“

Све ово је документовано, за све постоје докази, полицијски записници са места злочина, преживели сведоци… али србско правосуђе изгледа још увек није имуно на крваве шиптарске доларе и спонзоре брачног пара Драшковић.

Наш извор још каже – „Немоћни смо да било шта урадимо по том питању. Драшковића штити запад, он је уцењен и докле год извршава њихова наређења биће недодирљив за србско правосуђе, а нашим безбедносним службама командују нижеразредни службеници из Брисела.“

 


 

Да ли је могуће, и да ли је нормално да се после свега, овај умно поремећени пар децоубица и злочинаца данас налази на изборној листи владајуће партије СНС и јавно наступа са њима на предизборним митинзима широм Србије? Поставља се логично питање: Ко из власти штити ово двоје црногорских криминалаца на чијим рукама је крв невине српске деце? Како је могуће да годинама измичу правди и пролазе некажњено за најгнусније злочине које су починили у последњих 20 година?

Апсурдно је то што се баш ти Данини криминални рођаци из Црне Горе данас налазе на руководећим положајима државних институција у Србији, живе у најлуксузнијим становима, возе прескупе аутомобиле, слободно се шетају Београдом, и живе на рачун грађана Србије, трошећи наше паре.

Овај јалови брачни пар црногорских крвника нема своју децу, али је ради својих личних и материјалних интереса спреман да убије туђу!

 


Потписници ових редова лично је мајка Ђорђа Божовића Гишке , Милена у кући Ђуре Јакшића у Београду , 2002. године у организацији Свесрбског Савеза Србије , када је потписници ових редова уручено признање Свесрбског Савеза Србије за родољубиву поезију за 2002. годину, било присутно много гостију, ту су били и Љубомир Манасијевић појац , Миодраг Костић , чланови Отачаственог покрета Образ итд . Милена Божовић је испричала све саме негативности о Вуку Драшковићу и изразила сумњу у смрти свог сина Ђорђа Божовића Гишке , том приликом дала ми је и књигу “ Мој син Ђорђе Божовић Гишка“ . И то није једини контакт. Многи су бивши чланови СПО-е, отворили душу и испричали све што знају. А диктафони више новинара то и забележило. Каи и кад је Новица Ранђеловић припадник Српске Гарде преко листа „Српске новине Огледало“ за које је писала и ауторка овог текста позвао у отвореном писму Вука Драшковића да оду заједно у Хаг. Непосредно после тог писма, Новица Ранђеловић је на мистериозан начин умро, а извори тврде да је намерно отрован. Јасно је да је полиција корумпирана , част изузецима , чим је дозволила Драшковићу да убија по Србији , финансиран од стране нарко мафије. Да ли је Неле Сувајџић из Шапца, био Драшковићу телохранитељ или није. Ако радите за британску обавештајну службу, не правите се више Енглези !

Славица Јовановић  новинар и књижевник

из најчитанијих текстова 2014 . године

  • Извор
  • http://srpska-dijaspora.org/2014/05/02/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%88%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5


Коментара (4) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Sve je više stranaka i političkih objava na društvenim mrežama.


ЦИК Руске Федерације је саопштио број посланичких места у новом сазиву Државне думе на основу резултата парламентарних избора. Нови сазив ће изгледати на следећи начин:

Америка је окончала еру бескрајних ратова, рекао је председник САД Џо Бајден на 76. заседању Генералне скупштине УН. "Завршили смо 20 година сукоба у Авганистану и улазим


Русија је у потпуности превазишла економски пад изазван пандемијом коронавируса, рекао је председник Владимир Путин на састанку са представницима владе и руководством Централне банке. "Упр

У недељу, 19. септембра 2021. године, на Ади Циганлији у Београду, одржано је Отворено Првенство Србије у триатлону на полудистанци – 11TRI G-DRIVE у организацији 11Три триатлон клуба, у...Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Истакнимо српске заставе

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА