BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

Оригинални поклони за жене пословне партнере

Оригинални поклони за жене пословне партнере
27.08.2023. год.

Даме се  скоро  свакодневно суочавају са пословним  изазовима, много већим но мушкарци, првенствено због тога што је за њих тешко ускладити приватне обавезе са пословним. Жена мора   свакодневно да планира до детаља и тражи компромисе, на уштрб послова у кући и послова у фирми.

Како би себе релаксирала од свакодневног стреса она ће  се и на послу окружити детаљима који је опуштају, створиће аtмосферу у којој се осећа релаксирајуће, потпуно у својој кожи.  Ускладиће амбијент са бојама које су јој омиљене, а онда ће простор освежити детаљима попут декоративних предмета као што су слике, календари, огледала, лампе. Њен пословни сто је посебна прича, на њему ће се уз роковнике и канцеларијски прибор наћи и пробор за оброк, жене избегавају инстан оброке, па ће се на њиховом столу наћи кутије за храну, термоси и шоље за здраве напитке, али и козметички прибор без кога не може да се замисли радно окружење модерне даме.

Ово делује врло захтевно, па жене су перфекционисте, међутим, то знају и они које интересује дистрибуција и продаја јединственог рекламног материјала, прилагођеног само женским потребама. 

Какав пословни поклон поклонити пословној сарадници? 

Не могу се оригинални поклони за модерну пословну жену наћи на сваком кораку, зато што њу не интересује оно што је комерцијално, па сваки пословни партнер мора да се потруди и истражи понуду за куповину оригиналног пословног поклона. Истраживали смо на интернету и нашли дистрибутере који се баве овом врстом продаје, изненадили смо се шта се све налази у њиховом каталогу и колико мисле о сваком моменту не само пословних дама, већ и мушкараца. Првенствено смо позитивно изненађени чињеницом да се у свакој категорији производи раде и од био разградивих материјала као што су папир, плута и бамбус.

Без обзира да ли је реч о шољама, термосима, кутијама за храну са прибором за јело, или је реч о неопходном козметичком прибору попут огледала, сета за нокте, дистрибутери брину и о томе да су ти производи еколошки, што им свакако даје на вредности, па осим материјалне промовишу и моралну димензију и свест о заштити околине која је веома битна у данашњем пословном свету, и не само у пословном, већ уопште битна. 

Бамбус као материјал фаворит за оригинални рекламни материјал

Сврха рекламирања не треба да буде само даривање ради даривања, још једна пословна идеја или обавеза, већ да поклони носе симболику повезаности са особом којој се поклањају, што значи да важним пословним партнерима, посебно уколико су даме, треба поклањати нешто што апсолутно одговара  личности, елеганцији или њеним пословним афинитетима.

Тешко је наравно доћи до информације шта би то било, па је много једноставније набавити нешто од оригиналног рекламног материјала, оригиналном и посебном поклону не може да одоли ни једна жена. Данас оригинално подразумева да је прављено од материјала који није комерцијализован, а то значи да није од пластике или керамике, већ од неког материјала из природе, а ту се намеће бамбус који све више осваја продају оригиналног рекламног материјала.

Он је мек, лако се обликује па за њега не постоје границе, све што треба да се нађе на једном канцеларијском столу може бити израђено од бамбуса, било да је реч о канцеларијском материјалу широке потрошње попут оловака, роковника, планера, календара, држача за телефоне или је реч о оригиналним детаљима попут слушалица, пуњача за телефон, прибора за јело, али и козметичког прибора без кога се не може замислити пословно окружење једне жене. Што се тог козметичког прибора тиче, незаобилазне су турпије за нокте, заједно са осталим прибором за нокте, жене придају велику важност уредности ноктију, знају да кажу да су они њихово огледало, а свакако да увек уз себе имају и једно своје мало огледало у кутији од бамбуса. 


Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ

Jedna od zajedničkih osobina političkih prilika na prostoru cele bivše SFRJ je često angažovanje lekara na izbornim listama. Stranke i partije smatraju da će na taj način dobiti 'bolji...


Izborna kampanja koja je u svom finišu, manifestuje svoje uticaje na najneverovatnije načine.  

Zadovoljstvo nam je da sa Vama podelimo informacije o našoj novoj akciji koja ima za cilj prikupljanje igračaka, kako bismo podržali aktuelnu kampanju Nacionalnog udruženja roditelja i dece obelele...


Куповина прве некретнине често је највећа и најважнија инвестиција коју већина људи направи током свог живота. Узбуђење које долази са поседовањем свог

О разлозима који су поделили националну опозицију у више колона, противљењу да се бланко да "пристанак на ДОС 2", могућностима борбе за Косово и Метохију, економији и привреди, положају...


Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, posetiće Vranje u subotu 11. novembra, u okviru predizborne kampanje za lokalne i republičke izbore, zakazane za 17. decembar. Biće to i prva...


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА