BitLab хостинг
Почетна страница > Новости

VESELIN JEVROSIMOVIĆ OSTAJE PREDSEDNIK SAS – 'ČEKAMO IZGRADNJU STADIONA'

VESELIN JEVROSIMOVIĆ OSTAJE PREDSEDNIK SAS – 'ČEKAMO IZGRADNJU STADIONA'
13.02.2024. год.

Redovna izborna skupština Srpskog atletskog saveza održana je danas u prostorijama Hotela M. Predsednik SAS, Veselin Jevrosimović ponovo je reizabran za novi četvorodišnji mandat na ovoj poziciji 2024-2028. Ovo će biti njegov četvrti mandat kako je na čelu srpske kraljice sportova. Takođe, jednoglasnom odlukom na mestu direktora saveza ostaje Slobodan Branković.

Za članove UO SAS, jednoglasno su izabrani: Dane Korica, potpredsednik Tanja Nauparac, potpredsednik, Duško Radović, član Zoran Damjanović, član Danijela Špirić, član Tanja Vukić, član Dragan Zdravković, član Radovan Radovanović, član Danilo Krtinić, član Miroslav Kuburić, član Marina Filipović, član Dragan Pešikan, član Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Dušan Vulević, predsednik Zoran Matijević, član Damir Marković, član.

Veselin Jevrosimović je predsednik Srpskog atletskog saveza od 2009. godine, prethodnih 15 godina, obnovljena je infrastruktura, Izgrađena je Atletska dvorana na Banjici, renoviran je veliki broj atletskih stadiona i staza širom Srbije. Srpska atletika je donela veliki broj medalja sa najvećih takmičenja.

Organizovano je Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu 2017, a dve godine kasnije i Svetsko dvoransko prvenstvo u dvorani, a oba su dobila ocenu kao najbolja ikada organizovana.

Plan je da Srbija uskoro izgradi i Atletski stadion, gde bi trebalo da se organizuje i Evropsko prvenstvo na otvorenom 2030. godine.

Pored toga, usvojeni su i izveštaji o radu SAS za 2023. godinu, materijalno-finansijski izveštaj za 2023.godinu, izveštaj Nadzornog odbora za 2023.godinu, kao i finansijski plan za 2024.godinu. Takođe, usvojene su izmene i dopune Statuta SAS, odnosno prečišćen tekst Statuta.

 

(SAS)
Коментара (0) Оставите Ваш коментар Објавите новост

НОВОСТИ ИЗ РУБРИКЕ


Sport, ljubav, bitka za rezultat, energija ljudi i motivacija za trijumfom koju samo atletika i trčanje mogu da lansiraju na tako jedintven i upečatljiv način. Prvenstvo planete, 45. po...

Srbija i Beograd će u subotu ponovo biti epicentar svetske atletike organizacijom Svetskog prvenstva u krosu, koje će biti održano u Parku prijateljstva na Ušću! Tom prilikom održana je i...


Пријатељска утакмица ће се одиграти у ВТБ Арени капацитета преко 25.700 места

 Danas je u prostorijama hotela Crowne Plaza održana Konferencija za medije povodom 100 dana do Svetskog prvenstva u krosu 2024, kao i otkrivanje logo-a takmičenja.


Juniorska šampionka Evrope, treća na mitingu Dijamantske lige, sedma na Svetskom prvenstvu za seniore, četvrta na Evropskom prvenstvu u dvorani i državna rekorderka Srbije u skoku uvis, Angelina Topić...


Остале новости из рубрике »
BTGport.net - у1
Русија у XIX веку

СЛИКА СЕДМИЦЕ

WEB SHOP
WebMaster

ДјЕВОЈКА ДАНА