BitLab hosting
Početna stranica > Komentari

KOMENTARI

AEROMITING OČIMA” DEMOKRATSKIH” MEDIJA

04.09.2012. god.
Čitajući izveštaje sa zavešenog aeromitinga u Batajnici, prvo što sam pomislio, bilo je, da li sam ja bio na istom događaju. Jedan od najtiražnijih listova i jedna od televizija sa nacionalnom frekvenciom kod nas, na svojim sajtovima objavili su u najmanju ruku nepotpune informacije. Pored naslova, “Evrofajter zapalio publiku”, i “Evrofajter i F16 oduševili”, u celom tekstu nije ni pomenuto učešće aviona Mig29 i akrobatske letačke grupe Striži. Bilo bi krajnje nekorektno reći da pomenuta dva aviona nisu oduševila svojim nastupom, ali......

Smatran da je opaska odlična samo što bi se takvi mediji mogli i imenovati čisto da bi se javnost upoznala i bolje razumevala njihove zakulisne igre.
Čitajući tekstove i gledajući izveštaje na nekim od tih medija uočio sam da je izostavljeno izveštavanje o ruskim avionima tipa MIG-29, kao i o grupi STRIŽI. Nemoguće je nenamerno izostaviti ove avione prilikom opisa Aviomitinga u Batajnici, jer su oni izazvali ništa manje ako ne i veće oduševljenje u odnosu na takođe odlični britansko-španko-italijanski Eurofighter i američki F-16.
Bolje je uopšte ne izveštavati o Aeromitingu ako se izostavi ono što je suštinsko.
(Arsen, 05.09.2012. 10:24:57) [12709]
Manipulacija i sa brojem posetilaca dovoljno govori u prilog ovom tekstu. Reke posetilaca dva sata su izlazile sa aerodromskog prostora a da takvom jedinstvenom događaju na ovim prostorima nije dat publicitet koji mu priliči. Očigledno vojska Srbije i danas predstavlja trn u oku mnogih, posebno zbog bratskih veza sa moćnom vojskom Ruske federacije. Istorija nas je naučila da bez jake i poštovane vojske Srbije ne može biti jaka i ponosna Srbija a ključnu ulogu u tome ima saradnja sa najačom vojnom silom u svetu, vojskom Ruske federacije.
(Branko, 07.09.2012. 21:27:56) [12713]
To sam i ja primetio na sajtu B92 da ništa nisu objavili o ruskim avionima.
jadni su.
(Vlado, 18.09.2012. 17:36:09) [12722]Svi komentari i poruke objavljeni na web portalu su privatno mišljenje autora i komentatora i ne predstavljaju stavove vlasnika web portala, njegove administracije i redakcije mojeNovosti.com
Detaljnije o uslovima korišćenja
Preporučujemo da se registrujete za unos komentara >>

Ostavite Vaš komentr

:) :D ;) B-) :P :-o :( x-(


Svi komentari