BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Organizovana besplatna škola tenisa za decu povodom Svetskog dana životne sredine

Organizovana besplatna škola tenisa za decu povodom Svetskog dana životne sredine
05.06.2017. god.


U okviru festivala  „Moj lepi park", organizovanog povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, kompanija NIS je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS)  u Bloku 19a na Novom Beogradu, organizovala besplatnu  školu tenisa za decu.Više od 250 đaka iz Osnovnih škola „Jovan Dučić“ i „Laza Kostić“ imalo je priliku da na lak i zanimljiv način, uz druženje, igru i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, odigraju mini tenis.  Pored sportskih radionica i takmičenja, deca su mogla da učestvuju i u brojnim  kulturno-umetničkim sadržajima, zajedno sa pratećim programom.NIS i TSS pridružili su se ovoj manifestaciji kroz  otvorenu  školu tenisa koju već šest godina zaredom organizuju širom Srbije. Kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog saveza, kompanija NIS se na ovaj način  u skladu sa svojim sloganom „Budućnost na delu” aktivno uključila u  promociju zdravog načina života, podršku dečjem sportu,  pravilnom razvoju mladih i animiranju talenata.Festival „Moj lepi park"  organizovalo je  Udruženje građana „Moj lepi grad“.

 

   • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Lekari širom sveta redom upozoravaju na novu opasnu pandemiju. Ne, nije u pitanju nova varijanta koronavirusa (iako su respiratorni viusi i dalje veliki problem u mnogim Azijskim zemljama). Ovog...


Kijev će moći da koristi borbene avione van svojih granica, izjavio je Stoltenberg

Umesto toga, tri vodeća zvaničnika bloka osudila su Rusiju


Oružane snage Rusije uspele su da značajno napreduju u Krasnoju, izbacivši OSU sa visina severno od naselja, i zauzevši još nekoliko desetina kuća na istočnoj periferiji grada.

Povodom obeležavanja ruskog državnog praznika, Dana branioca Otadžbine, u Beogradu je održana tradicionalna ceremonija polaganja venaca i odavanja počasti ruskim borcima koji su položili svoje živote u borbi za...


Nakon što su Avdejevka i AKHZ stavljeni pod kontrolu, ruske oružane snage su se suočile sa mogućnošću da razviju ofanzivu u susednim naseljima.


Ostale novosti iz rubrike »