BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Organizovana besplatna škola tenisa za decu povodom Svetskog dana životne sredine

Organizovana besplatna škola tenisa za decu povodom Svetskog dana životne sredine
05.06.2017. god.


U okviru festivala  „Moj lepi park", organizovanog povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, kompanija NIS je u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS)  u Bloku 19a na Novom Beogradu, organizovala besplatnu  školu tenisa za decu.Više od 250 đaka iz Osnovnih škola „Jovan Dučić“ i „Laza Kostić“ imalo je priliku da na lak i zanimljiv način, uz druženje, igru i opremu prilagođenu njihovom uzrastu, odigraju mini tenis.  Pored sportskih radionica i takmičenja, deca su mogla da učestvuju i u brojnim  kulturno-umetničkim sadržajima, zajedno sa pratećim programom.NIS i TSS pridružili su se ovoj manifestaciji kroz  otvorenu  školu tenisa koju već šest godina zaredom organizuju širom Srbije. Kao višegodišnji generalni sponzor Teniskog saveza, kompanija NIS se na ovaj način  u skladu sa svojim sloganom „Budućnost na delu” aktivno uključila u  promociju zdravog načina života, podršku dečjem sportu,  pravilnom razvoju mladih i animiranju talenata.Festival „Moj lepi park"  organizovalo je  Udruženje građana „Moj lepi grad“.

 

   • Izvor
  • / vostok.rs


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Vladimir Zelenski i predsednik Džo Bajden ranije su potpisali bilateralni bezbednosni sporazum o borbenim avionima


Kijev je otvoren za učešće Moskve na sledećoj mirovnoj konferenciji, izjavio je šef kabineta Vladimira Zelenskog Andrej Jermak.

Andrej Jermak je najavio tu mogućnost nakon neuspele konferencije u Švajcarskoj


Tokom dana, ruske trupe su izvele nekoliko napada raketama, kamikaza bespilotnim letelicama i FAB-ovima sa UMPC na različite ukrajinske ciljeve u Harkovu, Odesi, Lavovu i nekolik

Ruski lider je podsetio da dve države povezuje zajednička istorijaOstale novosti iz rubrike »