BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Internacionalni digital marketing stručnjaci na “Konverziji”

 Internacionalni digital marketing stručnjaci na “Konverziji”
27.02.2018. god.
Digital marketing konferencija “Konverzija” ugostiće u Banjaluci 14. aprila internacionalno afirmisanog stručnjaka Patricka Dermaka iz Njemačke, čija je specijalnost Facebook oglašavanje, kao i Fabiana Rossbachera, eksperta za SEO (optimizaciju za pretraživače).
Patrick je saosnivač agencije “Adbakar”, koja ima direktno partnerstvo sa Facebook platformom, a među čijim klijentima se nalaze imena kao što su “Porche”, “MannHummel” i “Kinston”.
 
U sklopu svog poslovanja, agencija već dugo godina organizuje konferenciju “Facebook Masteru Live”, koja se 2017. godine održala na čak dvije lokacije: u Berlinu i Hong Kongu. Svoju prvu firmu osnovao je sa 22 godine, završio je master u Silicijumskoj dolini, a kreator je najprodavanijeg Udemy kursa na temu Facebook marketinga, o čemu će ujedno pričati na "Konverziji".
 
Patrick će predstaviti primjer iz prakse (case study) u kojem je uspio optimizovati cijenu Facebook lead-a sa $234 na $8, što je zaista impresivno. Pored toga što će učesnici imati priliku da slušaju predavanja iskusnih regionalnih digitalnih marketara, ovaj put su organizatori (agencija Grape i SEO.ba) odlučili da dovođenjem međunarodno priznatih predavača, provjere da li je domaće tržište spremno za predavanja na engleskom jeziku.
 
Drugi digital marketing stručnjak iz Njemačke koji će održati predavanje na “Konverziji” je  Fabian Rossbacher, inače organizator najveće SEO konferencije u Njemačkoj i uspješan preduzetnik u e-commerce sektoru. Počeo je kao programer, zatim više od 10 godina proveo kao SEO konsultant, a sada strastveno vodi svoj online shop koji pored SEO vrlo rado reklamira putem Facebook oglasa. U svom predavanju na “Konverziji” će upravo predstaviti Facebook kampanju koja je bila ključna za uspjeh njegovog prvog online shopa.
 
 
 
"Konverzija" će ugostiti 20 priznatih stručnjaka
 
Podsjećamo, konferencija digitalnog marketinga “Konverzija” održaće se 14. aprila u hotelu “Jelena”, kada će 20 vrhunskih regionalnih i inostranih predavača, dinamično i bezrezervno podijeliti stečena znanja iz pomenute oblasti. Konferenciju su podržale kompanije UniCredit Bank Banja Luka, AdCombo, Prointer, Teleklik, Posao.ba, Manja, Vitinka, kao i Grad Banja Luka koji je događaj uvrstio u program obilježavanja Dana grada pod nazivom “Proljeće u Banjaluci”.
 
Pored Patricka i Fabianaa, ovaj društveno-edukativni događaj upriličiće imena poput Nenada Pantelića (Srbija), Miroslava Varge (Hrvatska), Adisa Pezerovića (BiH – Austrija), ali i drugih stručnjaka iz regiona.
 
Fokus ovogodišnje konferencije su tri oblasti: SEO (optimizacija za pretraživače), Facebook i Google oglašavanje, te analitika, a ukoliko vas zanimaju dodatne informacije o programu, predavačima i kupovini ulaznica, koje su na popustu do 1. aprila - posjetite https://www.konverzija.org/, njihovu Facebook stranicu, ili pišite na e-mail: pitanja@konverzija.org
 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Veterani 63 brigade se okupili na tridesetu godišnjicu odlaska u vojsku


Po ko zna koji put Šiptari su upali na severni deo naše južne pokrajine, naoružani do zuba. Ovoga puta prolivena je i srbska krv. NATO i KFOR su ostali...

Profesor ustavnog prava Siniša Karan poručio je da je udar na srbskog člana Predsjedništva BiH direktan udar na srbski narod i Republiku Srpsku, a tom inicijativom neustavno uspostavljeni tužioci...


Ne treba ni pomišljati na ugrožavanje bezbjednosti predstavnika srbskog naroda u Predsjedništvu BiH jer bi to bio napad na izbornu volju naroda Republike Srpske, a ne na Milorada Dodika,...

Srbski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da tužioci Tužilaštva BiH nisu trebali čekati stavove Predsjedništva SDA da bi pokretali istrage protiv njega.


Piše Slobodan Stojičević


Ostale novosti iz rubrike »