BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Ivana najbolja, završen Serbian open indoor miting

Ivana najbolja, završen Serbian open indoor miting
24.02.2021. god.

Šesti "Serbian open indoor miting", sportski i atletski spektakl koji je održan u Beogradu, završen je uz pobedu Ivane Španović, rekord Srbije od strane Armina Sinančevića i umalo svetski rekord koji je jurio Šveđanin Armand Duplantis!

Duplantis je postao prvi atletičar koji je motkom u Srbiji ikada preskočio granicu od šest metara, da bi na kraju preskočio i 6.10 i ostvario svoj najbolji rezultat u sezoni. Zatim je napao granicu od 6.19, ali iz dva pokušaja nije uspeo da je preskoči. Treći put nije ni skakao zbog umora.

Šveđanin je za najboljeg atletičara na mitingu dobio ček na 3.000 evra koji mu je uručio predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović, dok je Armin Sinančević dobio nagradu za drugog najboljeg atletičara od 2.000 evra.

Ivana Španović je takmičenje završila sa skokom 6.71 koji je ostvarila u petoj seriji, dok je Sinančević u drugoj kuglu bacio 21.25 i tako je postavio rekord Srbije.

Šakota o trenutnoj atmosferi oko kluba: Kritika će uvek biti, treba izdržati još 60 utakmica Sport

(Atletski savez Srbije)

Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Rekonstrukcija Vlade jedna je od opcija ukoliko inicijativa za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića ne dobije većinu u Skupštini, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.


Situacija u svetu se pogoršava, ne samo o pandemiji, već i o terorizmu i degradaciji sistema kontrole naoružanja, saopštio je predsednik Vladimir Putin.

Konkretni koraci Vašingtona važni su za Rusiju, rekao je šef Ministarstva spoljnih poslova Sergej Lavrov, izražavajući očekivanja od predstojećeg sastanka sa američkim kolegom, državnim sekretarom Entonijem Blinkenom.


Sve što Rusija radi na Arktiku je legalno i legitimno i postavljaju se pitanja o aktivnostima NATO-a, rekao je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov "Vidimo jadikovke zbog činjenice da Rusija...

Svake godine ispočetka: sećanje na kraj Drugog svetskog rata proizvodi novi politički smisao unutar Evropske unije. Devedesetih je odnos prema Danu pobede određivao kakav će biti odnos prema Rusima,...


Pandemija virusa korona nije značajnije uticala na privatni biznis članova porodice Milorada Dodika. Naprotiv, u prošloj godini, kada je privreda bila na koljenima, Dodikovi su obrnuli više od deset...


Ostale novosti iz rubrike »