BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

UN upozoravaju Britaniju zbog žrtvovanja dece u vudu obredima, i pedofilskog seksualnog turizma

UN upozoravaju Britaniju zbog žrtvovanja dece u vudu obredima, i pedofilskog seksualnog turizma
24.08.2014. god.

 Tekst koji je pred vama je u stvari vest koja je 20 juna 2014. godine osvanula na rt.com i bliže objašnjava danas veoma urgentna događanja, zbog kojih smo se pitali kako je tako nešto uopšte moguće danas - Evropska strahota: MEDIJI ZAŠTO ĆUTITE? Ovo niko ne prenosi – UN javno upozorio masonsku Veliku Britaniju da prestane ritualno silovati, ubijati i komadati decu!

 
Naime, stotine dece kidnapovano iz Afrike, kupljeno je za vudu rituale u Velikoj Britaniji, objavili su posmatrači UN, upozoravajući na engleske pedofile koji love decu u inostranstvu. 
Komitet UN za prava dece (CRC) pozvao je Britaniju da uradi još više da bi zaustavila ovu brutalnu trgovinu ljudima.
 
“Zabrinuti smo zbog izveštaja da su stotine dece u Africi kidnapovane iz njihovih porodica i prebačene u Britaniju posebno u London, gde se zloupotrebljvaju u verskim obredima”-izjavila je u Kirsten Sandberg, šef CPD (CRC – The United Nations Committee on the Rights of the Child), bivša sudija Norveškog vrhovnog suda.
 
Ona je rekla da je trgovina decom za ritual samo deo šireg problema, gde se hiljade maloletnika transportuju u Veliku Birtaniju, a završavaju kao seksualno eksploatisani ili kao deca za prostitutke.
The United Nations Committee on the Rights of the Child – CRC savetuje Velikoj Britaniji da “pojača kapacitete za primenu zakona u pravosuđu, za otkrivanje i gonjenje trgovaca decom, koju koriste za rad, i za druge oblike eksploatacije uključujući tu i žrtvovanje u verskim obredima”.
 
Ima brojnih primera dece koju su kidnapovali u Africi, doveli u Veliku Birtaniju, gde su bila izložena mučenju zlostavljanju u ritualima veštica, izveštava AFP.
 
Viktoriju Klimbi iz Obale Slonovače je 2000-e ubio njen rođak misleći da je ona veštica.
Još nedavno u martu 2012 godine Erik Bikubi i Magali Bamu oboje iz Demokratske Republike Kongo, koji su se preselili u London, proglašeni su krivima za ubistvo Magalinog mlađeg brata Kristija. Tužilaštvo je utvrdilo da Bikubi ima “duboku i uznemirujuću veru u veštičarenje”.
 
Tužilaštvo je utvrdilo da Bikubi ima “duboku i uznemirujuću veru u veštičarenje” mada su branioci tvrdili da on boluje od šizofrenije, sudija je oboje optuženih osudio na doživotnu kaznu zatvorom.
 
Godinu dana kasnije Metropoliten policija je našla na obali reke Temze raskomadano telo jednog nigerijckog dečaka za kojeg se veruje da je žrtvovan u ritualu.
 
CRC je takođe upozorio o velikom broju britansksih pedofila koji putuju u inostranstvo pre svega u jugoistočnu Aziju posebno u Kambodžu i Tajland, zbog seksualnih odnosa sa decom.
 
Sirotišta su omiljene destinacije gde pedofilski predatori mogu da pokupe ugroženu decu.
 
“Postoje izveštaji u kojima se navodi da građani Belike Britanije uključujući tu i neke osuđene prestupnike putuju u okviru dobrotvornih organizacija, putuju u inostranstvo gde seksualno zlostavljaju decu” – rekla je Sandberg.
 
Ona se obratila Britanskoj vladi da pooštri svoja zakonska akta, da pooštri identifikaciju i istragu o građanima, koji su u ključeni u takve zločine, i da spreče poznate pedofile da putuju u inostranstvo.
 
Vlasti Velike Britanije su izjavile da će novi zakoni da se odnose i na osobe koje nisu do sada osuđivane, ali koji bi mogli da seksualno ugroze nekoga.
 
Nacionalno udruženje predvođeno Ministarstvom unutrašnjih poslova, će istražiti mogućnost da se policija i druge agencije mogu da prepoznaju seksualne prestupnike i bore se protiv njih.
 
“Naša dva nova zakona omogućiće ograničavanje kretanja i aktivnosti svima koji predstavljaju opasnost od seksualnog ugrožavanja dece i odraslih, a ne samo onima koji su već osuđivani za seksualno uznemiravanje”- rekao je u izjavi Norman Bejker, iz Ministar za prevenciju kriminala.
 
Novinar BBC predstavljajući se kao trgovac decom je išao po barovima u podzemlju Kampale, u Ugandi 211. Našao je otmičara koji se hvalio da može da mu ponudi “koliko mu god treba dece”, bez znanja policije, za 15.600 dolara po jednom detetu.
 
 


  • Izvor
  • FB reporter


Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Sukob bi mogao da odvuče Evropu „u ponor“, upozorio je mađarski premijer


I Teheran i zapadni Jerusalim umanjili su značaj ovog događaja

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitrij Kuleba izjavio je da je to poruka koju je preneo američkom kolegi Entoniju Blinkenu


Kijevu je hitno potreban novi paket pomoći SAD ili će se verovatno slomiti pod pritiskom Rusije, izjavio je Vilijam Berns

Navodno je aktivirana protivvazdušna odbrana u nekoliko provincija Islamske Republike


Argentina je podnela zvaničan zahtev vojnom bloku predvođenom SAD za status „globalnog partnera“, izjavio je ministar odbrane Luis Petri


Ostale novosti iz rubrike »