BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Telefon za Bitkoin

Telefon za Bitkoin
27.10.2019. god.
HTC je nekada bio lider na tržištu smartfona - prvi Android uređaji su bili upravo ovog brenda. Ipak, tokom godina HTC je izgubio inovativnost i konkurentnost.
 
Mešutim, novi smartfon ovog brenda pokazuje da i dalje imaju zanimljive ideje. Novi Exodus 1s je telefon namenjen korisnicima Bitkoina, kriptovaluta i blokchain sistema. Iako je na prvi pogled to telefon iz niže klase - Snapdragon 435 procesor, 4 GB RAM memorije i 64 GB prostora za skladištenje, Exodus 1s može nešto što drugi telefoni ne mogu. Ovaj telefon ima tzv. hardverski novčanik za kriptovalute, kao i mogućnost da čuva ključeve i celokupne Blockchain nodove, za šta vam je do sada bio potreban brz kompjuter i specifičan hardver.
 
HTC najavljuje i nove Blockchain telefone, koji će imati mnogo naprednije karakteristike, kao i mogućnost trgovanja Bitkoinima na samom telefonu.
 
Ivan Trajković
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Crna Gora je vrijedna saveznica NATO-a koja daje značajan doprinos evroatlanskoj bezbjednosti, poručio je generalni Sekretar NATO-a Jens Stoltenberg na zajedničkoj konferenciji sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Stoltenberg...


Ukoliko bi Skupština Srbije usvojila Zakon o rodnoj ravnopravnosti bio bi to propis protiv srbskog jezika, jer se njegovim odredbama vrši nasilje nad našim jezikom.

Kompanija NIS i Filozofski fakultet Univerziteta u Nišu potpisali su Memorandum o saradnji u oblasti obrazovanja, istraživanja i transfera znanja.  Memorandumom o saradnji pre


Rekonstrukcija Vlade jedna je od opcija ukoliko inicijativa za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića ne dobije većinu u Skupštini, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

Situacija u svetu se pogoršava, ne samo o pandemiji, već i o terorizmu i degradaciji sistema kontrole naoružanja, saopštio je predsednik Vladimir Putin.


Konkretni koraci Vašingtona važni su za Rusiju, rekao je šef Ministarstva spoljnih poslova Sergej Lavrov, izražavajući očekivanja od predstojećeg sastanka sa američkim kolegom, državnim sekretarom Entonijem Blinkenom.


Ostale novosti iz rubrike »