BitLab hosting
Početna stranica > Novosti

Počinje Likovna kolonija

Počinje Likovna kolonija
10.07.2021. god.

U nedelju 11. 07. 2021. počinje sedmodnevna Internacionalna Likovna kolonija u organizaciji JU Narodni univerzitet Vranje.

 

Umetnici različitih stilskih opredeljenja iz Bugarske, Makedonije i Srbije okupiće se na jednom mestu i imaće priliku da razmene iskustva, da stvaraju, upoznaju grad i druže se tokom trajanja Kolonije, do 18. 07. 2021.
Prostor Likovne radionice biće celodnevni otvoreni atelje koji mogu da posete i svi zainteresovani građani i da se upoznaju sa radom umetnika.
 
Predviđen je obilazak kulturno – istorijskih znamenitosti Vranja, poseta Muzeju, izlet do Vranjske Banje i prijem kod Gradonačelnika.
Nakon završetka Likovne kolonije, početkom septembra 2021. biće otvorena izložba likovnih radova učesnika Kolonije.
 
M. H. 
Komentara (0) Ostavite Vaš komentar Objavite novost

NOVOSTI IZ RUBRIKE

Veterani 63 brigade se okupili na tridesetu godišnjicu odlaska u vojsku


Po ko zna koji put Šiptari su upali na severni deo naše južne pokrajine, naoružani do zuba. Ovoga puta prolivena je i srbska krv. NATO i KFOR su ostali...

Profesor ustavnog prava Siniša Karan poručio je da je udar na srbskog člana Predsjedništva BiH direktan udar na srbski narod i Republiku Srpsku, a tom inicijativom neustavno uspostavljeni tužioci...


Ne treba ni pomišljati na ugrožavanje bezbjednosti predstavnika srbskog naroda u Predsjedništvu BiH jer bi to bio napad na izbornu volju naroda Republike Srpske, a ne na Milorada Dodika,...

Srbski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da tužioci Tužilaštva BiH nisu trebali čekati stavove Predsjedništva SDA da bi pokretali istrage protiv njega.


Piše Slobodan Stojičević


Ostale novosti iz rubrike »